Šta je novo?

Privatni prevoznici

Misli na to da krate, pa kucaju liniju 60 kao da ljudi ne znaju da je to 59. Mislim i ne znaju. Znamo mi što smo više upućeni. Pogotovu za Transprodukt, koji se lako prepoznaje sa farbanjem maski svetlosnih grupa u crno. 42-jka je baš solidna sad, a jes 59 bi mogao biti bolji, al aj kao i ok je, pogotovu kad pomislim koje mogao da joj zapadne. Da je mogao i nju Dumeco da uzme, bilo bi super.

Danas na RTS-u.
Snapchat-978140705.jpg
Snapchat-788774452.jpg
Snapchat-2142745826.jpg

Мало зумирајте. Сликано јуче на Троши, чудо да ово није скинуто с обзиром да је Бане Ковачевић
IMG_0196.jpeg

Neće dugo Citari sa ovakvim kadrom.

Magnetna brava je ugrađena na vratanca kabine, postoji taster na tabli (gornji desni, svetli crveno). Nema potrebe da se zalupe pri zatvaranju, samo se približi na par cm.

Ne znam šta čekaju sa diferencijalom na 70113 da se dogodi (ima i par starijih), raspada se, nabio je blizu 900.000 oštre gradske vožnje - dobro je i izdržao.

Ili Cobru, takvi za bolje i nisu, a takvih je brdo u Streli jer tamo naravno nema psihotesta, koji bar 50% vozača tu ne bi prošlo.
Možda znaš jednog matorog sa 307, nosi naočare, mršaviji, radi samo drugu smenu, ne mogu da se setim koje mu je redovno vozilo. Čovek je bukvalno psihijatrijski slučaj. Po ceo dan na telefonu, dere se, psuje, ne gleda šta radi. Skoro ostavio prva vrata otvorena, kreće sa Ustaničke, otvaraju mu se vratanca kabine i gomila stvari mu ispada na ulicu. Baš mi se žalio vozač sa #70366 da im matori remeti rad cele 307.

Možda znaš jednog matorog sa 307, nosi naočare, mršaviji, radi samo drugu smenu, ne mogu da se setim koje mu je redovno vozilo. Čovek je bukvalno psihijatrijski slučaj. Po ceo dan na telefonu, dere se, psuje, ne gleda šta radi. Skoro ostavio prva vrata otvorena, kreće sa Ustaničke, otvaraju mu se vratanca kabine i gomila stvari mu ispada na ulicu. Baš mi se žalio vozač sa #70366 da im matori remeti rad cele 307.
To je onaj vozač 70369, pričali smo već @Вељко i ja o njemu. Pričao sam sa njim i lik je skroz lud i po ceo dan priča na Tviter space-u. Meni se isto žalio ćelavi vozač sa 70366 i baš kaže kako stalno kasni i kako zbog njega ispada iz vremena.

Evo jednog vozača sa 307 - P70367, pitao je nešto "bele", i pričao sa njima minut.

IMG_20250302_153500.jpg

Međutim, otvorio je vrata majci sa ćerkom i posle ponovo i jednoj drugoj ženi.
Hoću da kažem, svaka čast na tome, nije morao jer je već napustio stajalište.

A posle toga Otokar P22017 sa 304 (Trans Jug), je bio na stajalištu, i nije otvorio vrata ženi koja je trčala šprint...

Nikada neću razumeti vozače koji ne mogu da sačekaju 3s i nekome tako da pomognu, ili još gore one koji zatvaraju vrata ispred nosa i ipak kreću.

To je onaj vozač 70369, pričali smo već @Вељко i ja o njemu. Pričao sam sa njim i lik je skroz lud i po ceo dan priča na Tviter space-u. Meni se isto žalio ćelavi vozač sa 70366 i baš kaže kako stalno kasni i kako zbog njega ispada iz vremena.
Тај на 70369 дефинитивно има неку дијагнозу, није сав свој. Мени није стао на станицу, а буквално сам на самој станици стојао. Само је прошишао зато што није било излаза, ре**рд мутави.

Vrh