Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.621
Сага.Ovo vozilo nije linea na 33 po garažnom broju rekao bih? Koji prevoznik je u pitanju?
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Сага.Ovo vozilo nije linea na 33 po garažnom broju rekao bih? Koji prevoznik je u pitanju?
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Izgleda da je njihov rezervni Maz izašao na ulicu
Pa sta kazu ovi iz sekretarijata ?Posle primedbi vezano za liniju 57, prevoznik je učinio i drugi autobus nevidljivim, tako da već par dana nije moguće locirati nijedan autobus na ovoj liniji.
S druge strane, od sutra izmene na linijama 23 i 53 koje idu preko Žarkova, a kako piše u obaveštenju "linija 57 se pojačava" a šta to tačno znači, nije definisano.
Niko ne reaguje i ne odgovara. Ja sam poslao ukupno 12 prijava, ništa... ja se stvarno nadam da će se sutra pojaviti GSP na 57...Pa sta kazu ovi iz sekretarijata ?
Hoce li skloniti privatnika a opet ga preuzeti GSP ili ?
Kako je moguce da ne mogu da rese problem 20 dana...
Zvanično bi trebalo GSP da je preuzme prvog po onome što je najavljeno, ali nadamo se svi da će biti neki dan ranije.Niko ne reaguje i ne odgovara. Ja sam poslao ukupno 12 prijava, ništa... ja se stvarno nadam da će se sutra pojaviti GSP na 57...
Sve rezerve su im slupane, pa nemaju sta da posaljuPresto na 47 sa IK-103?!
Ovo više niko ne može da pohvata.
"Višak" linija koje je održavao GSP.I šta je smetalo da ostane sve kao ranije?
Pa sta iako je bilo viska linija bolje da su ostavili neke linije umesto privatnici da se brukaju"Višak" linija koje je održavao GSP.
Koji bre visak?"Višak" linija koje je održavao GSP.
Da bukv kakav visak linija da se ja pitam vratio bi linije 53,56,89 poztez 300,400,100,700,600 znaci hteo bi da 80% linija bude gsp 20 ptivatno a ne obrnutoKoji bre visak?
Slazem se.A ja da se pitam gsp bi gradske drzao,a lasta prigradske.Ne bi ni privatnika bilo uopsteDa bukv kakav visak linija da se ja pitam vratio bi linije 53,56,89 poztez 300,400,100,700,600 znaci hteo bi da 80% linija bude gsp 20 ptivatno a ne obrnuto