Šta je novo?

Privatni prevoznici

Zasto gsp ide na pola privatnih linija
57 ће узети јер су ови неспособни за ту линију (транспродукт), иначе нису лош приватник. А што се тиче линија које узео ЦЛЦ они имају проблема са људским ресурсима дефитинивно можда чак и са возилима.

Znamo ko prevozi, videh na temi Srbija - crna strana medalje. 😄🙄

Ispravka - na temi Izbori. Što mu dođe na isto. 😄

Pogledajte prilog 216909Miting naprednjaka u Vrscu, sta mislite ko prevozi?

(preuzeto sa Instagrama)
Превозе за паре као и остали, а друга ствар то је опште познато да ако желиш да напредујеш у посли мораш бити уз владајућу партију. Такав је "демократски" систем у огромном броју држава.

Screenshot_20241024_231918.jpg

Јел ово ради на цлц бусу марке бмц гпс 😳 (зато у супротном смеру нема приказа од поласка у 23.05).

Van Sage, realno svi se brukaju kako u Gradu tako i na prigradu.

Screenshot_20241024_234735_Facebook.jpg

Strela se popravlja polako, onaj crnac kog sam baš kritikovao se dosta popravio i vozio je sasvim dobro, bez cimanja, naglog kocenja i naučio je da se na stanicama otvaraju sva vrata. Ja nijednom nisam čekao bus duže od 5 minuta, dok kod Gsp-a sam svaki dan čekao bus između 10 i 15 minuta i uvek je bila gužva, dok sad skoro uvek sednem. Najveća mana su mi ove Cobre koje su dosta lošije od Conecta i Otokara, a svih 7 vozila su Cobre. Ako ništa, barem niko nije promašio trasu, što je znalo da se desi i vozacima gsp-a, da slučajno nastave pravo Smederevcem i ne skrenu za Vinču.

За сада није толико лоша ситуација на 307 са стрелом, умеју да се погубе најчешће у шпицевима, тада често иду један за другим, али када није шпиц најтачнији су.

Ovo vozilo nije linea na 33 po garažnom broju rekao bih? Koji prevoznik je u pitanju?
e28f5b20bc71f7918b1a45777b9688b4.jpg

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

302 je ok za sada 303 onako 304 je ok 305 je savrsen 306 nevidljiv na aplikaciji 307 je onako a 311 takodje savrsen stvarno saga trans radi posao ali isto tako podrzavam protest neka nas dodje sto vise to bolje

Vrh