Šta je novo?

Privatni prevoznici

Svaki put, tamo gde počinje nov asfalt na Smederevcu,gde je onaj visinski prelaz na samom putu pa mora logično da se uspori, oni tu prodaju maksimalu i onda vozilo tako jako "drusne", da mi je fenomen.
Sva sreća pa točak ne otpadne.
Za strance govorim 😁

Linea sada već počinje da strašno živcira:
Pogledajte prilog 216614

Manje više u ovakvoj formaciji su krenuli sa okretnice.
Vozači se okreću gore na Kumodražu, kada kasne praktično bez odmora, što dovodi da se preklope sa nekim ispred koji je imao kolko tolku pauzu.
Deluje mi da su vozači žrtve reči koja počinje sa M i završava se sa G.
Pošalji ovu sliku odmah sekretarijatu i komunalnoj... pa 50 vozila ne bi bilo dovoljno da se pokrije ta mučena linija sa ovakvim radom... 33 i 57 hitno oduzeti ovim ludacima i vratiti GSP-u!

Ovo na slici je težak bezobrazluk. Mada jesu smanjivali turaže. Sad je na 71 mislim 38 minuta pravac. Evo danas em je kasnio i krenuo šest minuta kasnije, em mu je samo do Mercedesa trebalo više od 20 minuta. Nema teorije do Ledina da stigne za 12 i krene na vreme. Teško bi i za 18 da je u vremenu. A nije bilo ni 15h. Tako je, a verovatno i gore na ostalim linijama.

Taj na 306 jeste Saga, i jeste naš nesvrstani brat. Pretpostavljam da je juče mahinalno skrenuo u Kaluđericu, kao što sam ja malopre kod njega ušao na skretanju za Kaluđericu, ne gledajući broj 🤣
Srećom tu je 309L da izvuče stvar...

A pre toga sam se vozio u Barbados Mazu 308, П28001. Auuuuu kakva krkela, a pun na početnoj na Šumicama. Isto vozi neki nesvrstani brat, zabada kočnicu, percepcija saobraćaja mu je nula. Kazu veliki mokrolužani da je jutros neostvareno tri polaska zaredom , ne znam u kom terminu...

Kad smo kod 308, malopre prošla 3 autobusa zaredom u pravcu Šumica. To mi je neverovatno za jednu tako kratku liniju, za 302 i 307 i mogu da razumem, al za 308 nikako.

Maz od M.T Tours na 59 danas П28201
IMG_20241022_173301.jpg

IMG_20241022_215013_edit_1441111159041663.jpg
IMG_20241022_175209.jpg

534 (Ц&ЛЦ група), нови БМЦ аутобуси на ЦНГ. Не раде диспелји, нема приказа на апликацији. Нови ред вожње је одличан, али се не реализује чак мислим да прескачу сваки други полазак...

Cekaj ali ako su je uzeli privremeno zasto je onda nema na sajtu njihovom i kad je vracaju privatnicima

Cekaj ali ako su je uzeli privremeno zasto je onda nema na sajtu njihovom i kad je vracaju privatnicima
Вероватно кад се консолидују са возилима ставе довољан број пет комада колико је плнаирнао радим даном, уграде дисплеје и гпс апрате да могу да се прате путем апликације. Сигурно фале и возачи, овде ГСП улетео да помогне и свака им част пре свега због људи (посао) и деце (школа) који се возе са том линијом.

Ne verujem da to oni rade jer im je do časti. Svaki pređeni kilometar se plaća. 😅 Verujem da je trenutno stanje da imaju višak vozila i vozača, pa im je u principu svejedno.

Ne verujem da to oni rade jer im je do časti. Svaki pređeni kilometar se plaća. 😅 Verujem da je trenutno stanje da imaju višak vozila i vozača, pa im je u principu svejedno.
Не кажем да се не плаћа, али је срећа да могу да упадну и желе с обзиром да по уговору држи ту линију приватник.

70365 nema aparat unutra, a za 70211 ne znam zašto nije vidljiv kad ima aparat i tablet unutra. Kada se vraćam sa posla, nikad nemam probleme, ali iz nekog razloga idu tako oko 18-19h, koji je razlog, ne znam. Možda je u pitanju neko muljanje, jer kad naiđu dva zaradom u Vinči, jedan uvek ide prazan na Ustaničku.

70211 вози црнац па можда не уме да се пријави, ал ни то није неко оправдање зато што чини ми се и да 70366 возе црнци и то у обе смене па су уредно пријављени и видљиви.

Ja danas na ustanickoj i da pitam kad ce bus 2 matora lika deru se a mene ja u sok pao 307 u pitanju i onda sam cekao saginu kobru na 306

Pozdrav, da li može da mi odgovori osoba koja je bila u LDMu na razgovoru za posao, da mi kaže kakvi su ljudi tamo, glavni i ostali.

Linija 57, od 12.15 do 12.50 nema ni jednog busa a zatim dolaze oba Maza doslovno jedan za drugim. Dakle u 12.20h polazak uopšte nije realizovan, dok su u 12.40h oba krenula zajedno sa okretnice. Pišemo, pišemo a oni svaki dan isto. Prijavite, ko god je u mogućnosti... ovo sa njima nema kraja...
Naravno, po dobrom običaju, u oba su isključili praćenje, da ne može da se slika da voze zajedno.

Vrh