Petlovo brdo 5659
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.08.2024.
- Pohvaljen
- 99
Јел су сви нови или има и 2 старија.
Јел су сви нови или има и 2 старија.
Bio je clanak oko svega ovoga (iz vesti) objavljen jedno 15/20 stranica unazad gde je predsednik tamnave nesto pricao sto je, ja mislim, najavilo njihovo povlacenje iz gradskog prevoza u beogradu.Вероватно ће се доста тога променити кад изађе званични списак. За неке линије су сигурно погодили али за велику већину нису. Лекон није најавио повлачење као и Тамнава али су остали без линија.
Јел знаш можда где могу то да нађем.Bio je clanak oko svega ovoga (iz vesti) objavljen jedno 15/20 stranica unazad gde je predsednik tamnave nesto pricao sto je, ja mislim, najavilo njihovo povlacenje iz gradskog prevoza u beogradu.
Nek im je sa srecom i sto pre da ih je otaraseVideo ga juče, baš jadno izgleda, kao da je star najmanje 5 godina poput gsp-ovih
Jer bio solo i zglob?Koji model busa?Danas sam video u Kotežu kako se puni autobus Strele i 3 autobusa na Zrenjaninskom putu koji isprobavaju liniju 101.
Evo snimka iz Strelinog Conecta gde radi najavaПа то они уграђују, али иде јако споро. Све више чујем у возилима ГСП-а, али код приватника не знам да ли уопште уграђују, мислим да су неки написали да има у неким возилима Стреле, а ја нисам чуо ни у једном приватном возилу до сад.
Da li si možda video da li su menjali one table kod Zbega..na jednoj pise 112,na drugoj 113,na trecoj 114...mislim taj cirkus koji oni prave i amaterizam nema premca zaista,pošto sam dobio informaciju da su priznali grešku u obeležavanju,pa reko da vidim jel neko reagovao...Za divno čudo ovo što nahvatah po Zrenjanincu od Strelinih vozila ima ugrađene displeje, makar nešto
Mahom videh Cobre i zglobne Connecto na 101.
Jel si video Iveco?Za divno čudo ovo što nahvatah po Zrenjanincu od Strelinih vozila ima ugrađene displeje, makar nešto
Mahom videh Cobre i zglobne Connecto na 101.