I konačno, nakon 6 sati ukupno provedenih napolju u poslednjih 4 dana uhvaćen je novi MAN New Lions City prevoznika C&LC, Cvrčko mi je baš testirao strpljenje, ali nema veze vredelo je.
Utisci su fantastični, ovo je autobus vredan jedne Evropske prestonice kao što je Beograd, svakako trenutno najbolji u gradu. Svi putnici komentarišu, svi su u pozitivnom šoku.
Vozač se lepo brine o autobusu, opominje putnike, čisti retrovizore na semaforu, nadam se da će se tako nastaviti i nadalje, pozdravi i za njega.
Autobus uopšteno izgleda kao "space shuttle" spolja nevezano zato što je nov, sam dizajn diktira takav utisak, moje fotografije vam neće ni izbliza to dočarati, morate to ipak doživeti uživo.
Trenutno je sporiji na stajalištima zbog vratiju, vrata na prikolici su klizna spolja, takođe ima mali milion senzora što bi mogla biti mana u Beogradskim uslovima i sa ovim našim narodom.
Da ne dužim fotke:
Na okretnici kod TC Galerija.
Solaris & MAN krase ovaj grad.
I kod Sajma.
Znam da vas interesuje, malo fotki unutrašnjosti:
Za kraj još jedan lepotan koji mi je dosta dugo bežao, u vlasništvu Beobus City-a Volvo 7900A Hybrid GB 056 / P45214, isto na liniji 511.