direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 47.825
Ne lepši magarce do zelene traveDa postoji u tako lošem stanju. A njega sam pomenuo da bude veza sa Aljinovićima kao novi, rekonstrujisan i proširen put.
Ne lepši magarce do zelene traveDa postoji u tako lošem stanju. A njega sam pomenuo da bude veza sa Aljinovićima kao novi, rekonstrujisan i proširen put.
Pa da, kako rekoh, do manastira je državni put, i nastavak koji nikad nije, a i neće, biti dovršen.Državni put IIA reda broj 200 :
Pogledajte prilog 225476
Pogledajte prilog 225477Uredba o kategorizaciji državnih puteva Republike Srbije
Ovom uredbom kategorizuju se državni putevi I reda i državni putevi II reda na teritoriji Republike Srbije.www.paragraf.rs
Karta JP "Putevi Srbije".
Prijepolje, autobuska stanica koja deli zgradu sa železničkom:
Pogledajte prilog 216116 . Pogledajte prilog 216117 . Pogledajte prilog 216118 . Pogledajte prilog 216119
Veći problem od te male autobuske je nedostatak linijskog gradskog prevoza: Prijepolje je izdužen grad, razvučen u svim pravcima, Kolovrat, Seljašnica, Ratajska, Taševo, Zalug, Ivanje, Kovačevac su prigradska naselja kilometrima udaljena od centra, deo su neprekinutog urbanog tkiva, a od prevoza imaju samo neke seoske lokalne buseve/kombije koji saobraćaju tipa 3 ili 4 puta radnim danom, i naravno taksije koji su skuplji.Autobuska stanica je prejaka reč za ovaj komad asfalta koji se koristi za prijem putnika. Ruglo decenijama.
EDIT: jel imalo Prijepolje nekad neku normalnu stanicu ili je ovo oduvek?
Ko uopšte sad radi lokal u Prijepolju? Znam da je jedno vreme radio Janjušević i da su na linijama ka Brodarevu autobusi bili demolirani. Vozači su se žalili na Brodarevce kao divlje ljude i ta to ponašanje nikad nigde nisu videli.
Ima li nekih svežih slika te garaže polimljetransaPriboj nikad nije ostao bez svog autoprevoza kao što je Prijepolje ostalo. Janjušević je kupio Raketu a tu je i Es Turs koji takođe radi u lokalu. Ne živim neko vreme u PB pa ne znam tačno koje sve linije postoje ali ima ih do raznih sela plus lokal Priboj - Naselje, Naselje-Bolnica, Priboj-Banja i tako to....
Najveće groblje autobusa u Srbiji je verovatno garaža Polimljetransa u stečaju.
Ko uopšte sad radi lokal u Prijepolju? Znam da je jedno vreme radio Janjušević i da su na linijama ka Brodarevu autobusi bili demolirani. Vozači su se žalili na Brodarevce kao divlje ljude i ta to ponašanje nikad nigde nisu videli.
Gledam na sajtu Polazak.rs, od Brodareva do Prijepolja ne postoji nijedan autobus čak ni radnim danom, ne ide više ni voz pošto noćni barac ne staje u Brodarevu, dnevni ide samo kada je letnja sezona, a Re ne ide dalje od Prijepolja Teretne.Ko uopšte sad radi lokal u Prijepolju? Znam da je jedno vreme radio Janjušević i da su na linijama ka Brodarevu autobusi bili demolirani. Vozači su se žalili na Brodarevce kao divlje ljude i ta to ponašanje nikad nigde nisu videli.