Zezeljko
Advanced
- Učlanjen(a)
- 05.06.2012.
- Pohvaljen
- 7.410
Zaključak za ovu sezonu jeste da su se urazumili i smanjili kičeraj, bar malo.Ta kapija je potpuni promašaj, bolje da vrate one lampice, koje su išle celom širinom do KCB i koje su bile tu na početku pre te kapije. Mislim čak da je prethodna rasveta iz Kneza bila u globalu lepša, ova sad mi baš ima neki orijentalni "vajb".
Nema ni lukova, na Tašu, shvatili konačno da su loše projektovani. Bulevar isto ove godine dosta slabije okićen, ako se ne varam svake godine su se na banderama nalazili lampioni na vrhovima. Ove godine toga nema. A recimo to je lepo izgledalo, skladno i umereno.
Ono što meni lično smeta jesu boje tih ukrasa, nekako baš veštački deluju, recimo oni u Takovskoj sa jarko plavom bojom. Izuzetno jeftino.... Ili recimo onaj kič sa bojama ispred skupštine grada. Tolika paleta boja i oni izaberu najgore kombinacije.
Jedino mi ostade misterija gde nestade jelka sa Trga Nikole Pašića.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Nema ni lukova, na Tašu, shvatili konačno da su loše projektovani. Bulevar isto ove godine dosta slabije okićen, ako se ne varam svake godine su se na banderama nalazili lampioni na vrhovima. Ove godine toga nema. A recimo to je lepo izgledalo, skladno i umereno.
Ono što meni lično smeta jesu boje tih ukrasa, nekako baš veštački deluju, recimo oni u Takovskoj sa jarko plavom bojom. Izuzetno jeftino.... Ili recimo onaj kič sa bojama ispred skupštine grada. Tolika paleta boja i oni izaberu najgore kombinacije.
Jedino mi ostade misterija gde nestade jelka sa Trga Nikole Pašića.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk