Šta je novo?

Povratak - mišljenja za BG i život?

Drugo, dali postoji neki kvart BG-a koji ima svu adekvatnu infrastructuru (kanalizaciju, vodovod, itd) i da nema ilegalne gradnje?

Želim da znam dali imate neki kraj za preporuku da pogledam? I da li je sistem za kontrolu ilegalne gradnje i slicnog se stavlja pod kontrolu (kuda se krece trend vladavine prava)?

Ako voliš izlaske, kafane, kafiće, gradsku gužvu, da što manje koristiš prevoz - Dorćol, a ako voliš prirodu i sportski život Banovo brdo.

Samo mi je generalno zapazaznje da ljudi imaju iskrivljenu sliku o drzavnoj upravi, administraciji i politicarima.
Možda da se agnazuju marketing strucnjaci o tvom trosku da se uradi reprending recimo kao sa bus plus na Beograd plus i ispravi slika drzavne uprave administracije i pilicaririma.

,, ....Drugo, dali postoji neki kvart BG-a koji ima svu adekvatnu infrastructuru (kanalizaciju, vodovod, itd) i da nema ilegalne gradnje..... ,,
🤮👹😡
Kvart - 4 ullice u ,krug,,

Verujem da ce ti življenje u BGDu
biti vrloooo opasno po zdravlje i telo sa takvim stajaliištem

Pozdrav,
Živim u Americi od djetinjstva, ali u isto vreme imam želju da se vratim u Srbiju (BG). Mogao bih da nadjem posao da radim iz kuće za Americku firmu.
Mene više zanima generalno stanje u gradskom zivotu i kakav je trend u BGu i Srbiji?

Jedna stvar što vi bi dosta bolje znali je, da li se je ilegalna gradnja stavlja pod kontrolu ili smanjuje ili je isti tempo kao prije par godina?
Drugo, dali postoji neki kvart BG-a koji ima svu adekvatnu infrastructuru (kanalizaciju, vodovod, itd) i da nema ilegalne gradnje?

Kada sam bio tamo proslje godine, Stari Grad i kvart oko Hrama mi se je dopao i video sam neke rekonstrukcije stari zgrada koje imaju "dušu". BG na vodi i novo gradnja nisu baš moj stil.

Želim da znam dali imate neki kraj za preporuku da pogledam? I da li je sistem za kontrolu ilegalne gradnje i slicnog se stavlja pod kontrolu (kuda se krece trend vladavine prava)?

Prije dodju svi komentari - razumjem naš mentalitet ekstremizma - zato trazim objektivno misljenje, ne želim da vas iznerviram jeli znam da je politčki život u Srbiji nestabilan sada - mene zanima na gradskom levelu dali se problemi rjesavaju i dali se popravlja - razumjem da nece biti kao u Americi ali trend mi je važan, i razumjem da je situacija oko dvojnih ubistava dosta teška ali sam svjestan sigurnosne situacije u gradu.

Hvala vam unapred.
Bice ti dobro. BG je sjajan, siguran grad. U komentarima ima puni uopstavanja, ali i licnih iskustava. Ako mozes da se izolujes od dnevne politike i imas dobar posao, uzivaces. Sem ako nisi iz NYC, BG je zakon za US..
Dorcol ili Banovo brdo.

A moze i Dedinje, Senjak. Samo spremi pare..:vops::gobb:
Budi spreman na mnoga iznenadjenja, BG nije US. Ali nije ni svaka druga zemlja. Lezeran odnos javnih sluzbi, relativnost pojedinacnih iskustava je ovde pravilo. Moze sve da ide kako treba, a verovatno nece. Ali najvaznije je doneti odluku, a onda ce ti biti kao i svima nama.

Poslednja izmena:
Vrh