BOKI SMOKI
Advanced
Ja u slobodno vreme pisem pesme pa sam ih nakupio dosta, i resio sam da ih objavim pa bih yamolio nekoga da mi kaze koliko kosta stampanje npr 1000 primeraka a da ce zbirka imati 70tak pesama do 100 strana.
Страхота колико смо се удаљили од поезије а толико тога је написано. Пошто је овај сајт један од најкомплетнијих портала код нас (занемарићемо оксиморон), а по сизифу, уписујем део строфе, али сјајне строфе, сјајног Тина Ујевића па да оправдам ову врлу критику, врлог сизифа:Secam se jedne epizode "Alana Forda" gde pesnik na promociji svoje zbirke na uzas prisutnih zakljucava vrata sale i najavljuje da ce do jutra da im cita svoja sabrana dela :laugh: .
Salim se Boki, samo udri. Ovaj sajt definitivno postaje jedan od najkompletnijih portala kod nas.![]()
Поред тролова и сендвичара које имамо на форуму, још нам треба траљаво написана песмица коју је написала вештачка интелигенција.Evo vam ga ljubljeni AI pa se igrajte sa njim, tek će da bude ovakvih spamova do mile volje.
Није AI, дебитујем својом песмом овде, занимали би ме утисци, не желим да имам посла са хејтерима. За вашу информацију, нисам сендвичар, већ активни учесник у блокади са три студентска марша иза себе. Поздрав. Све најбоље.Evo vam ga ljubljeni AI pa se igrajte sa njim, tek će da bude ovakvih spamova do mile volje.
Прво да те научимо основном васпитању на овом форуму кад си већ овде.Није AI, дебитујем својом песмом овде, занимали би ме утисци, не желим да имам посла са хејтерима. За вашу информацију, нисам сендвичар, већ активни учесник у блокади са три студентска марша иза себе. Поздрав. Све најбоље.