Pa ništa što je pijaca, nekome se tako može, samo iznosim svoje mišljenje. Još ako uveče zablista rasveta, treća asocijacija će biti Sidnejska opera.
Nego, niste vi mene razumeli kada sam pominjala paradajz i ostalo, jer nije poenta u prodavcima (zaboga ako ste tako pomislili), već u robi kao prioritet. Šta jedemo, jednostavno pitanje na koje se nadležni ne obaziru ali je zato zdanje zablistalo.
Vi ste baš sigurni da je sav prostor bio na raspolaganju? Pitanje se odnosilo na stakleni trougao na vrhu zdanja, ali zanemarite.
Kažete kako je bolje sada nego pre. Nisam napisala da je bolje blato, čučavci i ostalo što navodite. Zašto idete iz krajnosti u krajnost kada je između dve krajnosti hiljadu boljih rešenja, uverena sam.
Pročitajte komentar @Vox91 kome se zgrada dopada ali ne i namena. Inače njegovo mišljenje vrlo uvažavam.
Ako je nerazumevanje za ljude koji traže dlaku u jajetu aluzija na mene, evo da vam odgovorim. Pronašla sam dlaka za osebujnu periku:
- BNV i ceo potez uz isti,
- Slavija i fontana (rešenje i kvalitet izvedenih radova),
- Spomenik Dimitriju Tucoviću, naročito blaženopočivšem Patrijarhu srpskom Pavlu (strahota), Juriju Gagarinu,
- Trg Republike (od rešenja do toka rekonstrukcije, probijanje rokova itd. itd.)
- Nerešen saobraćaj, saobraćajna signalizacija, kružni tokovi i sl.
- Gondola (...),
- Seča drveća i neodržavanje gradskih parkova,
- Oronule zgrade/fasade koje su pod zaštitom Zavoda za spomenike kulture,
- TC Rajićeva koja je ugrozila bočne zgrade. Izgled je stvar ukusa pa nije nužno navoditi,
- Knez Mihailova (popločavanje),
- Zgrada Simpa,
- Autobuska stanica,
- Železnička stanica,
- Nacionalni stadion,
- Novogodišnja rasveta,
- itd. itd.
Dopada mi se TC Ada Mall kao sama zrada dok okolina još nije rešena, za sada. Svaka ulica, fasada, za bilo šta što je rekonstruisano, sagrađeno korektno pozdravljam, ni jednu dlačicu nisam pronašla.