Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Plus kao kuca i za slike i za sve koji su doprineli da se srede fasade u Zemunu. Puno mi je srce kad vidim skele. Ovo bi moglo da se duplira i u temi o fasadam.
:kk:
Iz nekog nepoznatog razloga, pocetak Davidoviceve asfaltiran u ravni sa kockama. Kosovska ce biti kocka, Davidoviceva, tamo deo ka okretnici, a ovo verovatno kao spomenik asfaltu ne znam.
Morali su da razbijaju nov asfalt u Glavnoj i u Davidovicevoj i u Petra Markovica, pa sad imamo krpljenja
Petra Markovica gotova, danas otvaranje sad mi rekoše radnici.
Davidoviceva gotova kocka, sad sminkanje, to im treba par dana tempom koji rade.
Beogradska kreću kocku, uzimajuci u obzir tempo sada, treba im neke dve nedelje do puštanja, ali ce probati do NG.
Lepo izgleda, ali mi nikada neće biti jasno crtanje linija po pločnicima za parking. Ako je planiran parking, onda projektuj šaru tako da se formiraju parking mesta.
Da ne pričam kako mi bode oči što ova linija nije u ravni sa bašticom oko drveta. Pa valjda se takve stvari odmah izračunaju. Isto i ova linija preko poklopca.
I neće mi biti jasno da li smo toliko bogati da za parking koristimo ovakve ploče, umesto nekih jeftinijih rešenja, koja bi se isto tako lepo uklopila uz ovu kaldrmu i trotoar.
Velika je šteta što nema praktično nikakve šanse da se Bežanijska i kvart oko nje pretvore u zanatlijsku pešačku zonu.
Kad bi se baš negde našao prostor za veću garažu, pa da se zabrani parkiranje, a trotoari malo prošire...
Ne brinite za linije, nestaće do sledeceg vikenda. Ja ne znam kakva je ovo farba, ali kad se osušila kao traka je i skinula se vec na mnogim mestima iako ipak nisi pustili juče ulicu. Ovo majstori koriste za svoje automobile, jer što da ne.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.