Šta je novo?

PC GAMES

BOKI SMOKI

Advanced
Učlanjen(a)
23.03.2009.
Pohvaljen
19
Meni je najdraza hearts of Iron 2 (u Septembru izlazi 3) politicka igra.A posle nje suprime ruler 2020.Obe su politicke a ova druga mora malo da se mucne glavom jel ima mnoogo vise opcija i stavki npr(turizam, briga o porodici, sve su spakovali u sitna crevca)O svemu se mora paziti i pritom jos i ratovati.Ima i kosovo kao republika i Republika Srpska kao samostalna.

Hearts of Iron 2

feb1942.jpg

Suprime ruler 2020

293864_full.jpg

Igrao sam dosta Hearts of Iron 1 kada je izasao jos pre nekoliko godina. Mozda bi mi bilo zanimljivo da probam dvojku. Kolika je razlika i sta ima novo u drugom delu?

Nisma igrao prvi tako da ne znam.kupi treci deo, kad bude izasao u septembru.Ne vrediti igrati drugi kada ce uskoro treci, jos bolji i usavrseniji od drugog.

I ranije je meni ta igra imala previse parametara itd. Koliko je zanimljivo zbog kompleksnosti toliko ume da bude previse na momente. Fantasticna simulacija i ne bi verovao sta sam uspeo sa Jugoslavijom da uradim...usli smo u Berlin jos pocetkom 1943 ili tako nesto. Ne secam se toliko vise. :D
Iako je igranje sa kraljevinom Jugoslavijom jako tesko zbog ociglednih ogranicenja, kako zbog velicine, broja stanovnika, resursa itd ipak mi je za zabavu bilo interesantnije od igranja iz pozicije supersila iz tog vremena. Jako dobra igra. :kk:

Igrao sam Supreme Ruler, doduse u mojoj verziji Kosovo nije bilo nezavisno, nego se kao raspala samo SCG (iz tog perioda je igrica) na Srbiju i Crnu Goru, a BiH na RS i FBiH. Inace moji savetnici su mi rekli da mi je Hrvatska najveca pretnja, pa sam je odmah napao i osvojio :lol: i ako sam prvo mislio da krenem od CG recimo. Tako da smo dosli do Srbije oblika probusene poluistanjene krofne, sa vecim delom jadranske obale i Slovenijom, FBiH, RS, CG, Albanijom i Makedonijom kao susedima (Madjarska, Rumunija, Italija i Bugarska nisu deo tog scenarija, mada se i sa njima granicim). Posle toga mi je opalo interesovanje i prestao sam da igram. Mislim da je to bilo pre jedno 2 godine :D

ti si igrao 2010.To je prvi deo.JA imam problem sa odnosima, to jest ne znma kako d apobojsam odnose sa drugim drzavama, kad tad me napadnu.Mislim mogu da ih povecam ako konstantno trgujem sa odredjenom nacijom ali to postaje zamorno.KAsnije mogu da unapredin neke odnose ali i dalje moram da trgujem sto smara zasce.Mozda je bag u igrici ne znam.

SimCity Societies

800x600_CF5EBEC027EA0BF79783E9C931C.jpg

Vrh