Гага » Pon Mar 18, 2019 2:41 am[/url]":2bkdeuph]Можда није баш најбоља тема за постављање ових двеју слика, али ето реч је о парку, а и о псима, па и на крају о људима (власницима паса).
У петак-13.03. видех из 47-це, која се кретала јако споро због поподневне гужве у Булевару ЈНА, баш жучну расправу (по гестикулацијама), једне жене и једног момка у парку - Спомен парк "Топовске шупе". Он је на узици држао пса који се ето покакио на трави, а по завршетку те радње његовог љубимца, он се једноставно окренуо и кренуо даље, без да покупи, јелте ону "псећу мину". Госпођа која седи на клупи је то приметила, сликала све то и скренула му пажњу на шта је он вероватно мало жешће одговорио по гесткулацијама. Препирка се наставила, пришао је клупи и имао сам осећај као да ће да је удари, на срећу није, мада сам сигуран да тој жени није било баш свеједно у преприци са овим бахатим типом.
Како се све завршило не знам, али ми још увек не иде у главу да се појединци могу тако понашати неодговорно према средини у којој живе, према природи, према људима, а поготово према деци која се ту у том парку, и осталим парковима, играју. Умислили су да им нико ништа не може приговорити.
Pogledajte prilog 1