Šta je novo?

Parkovi

20161121_121216.jpg

nabacili novi kamion

20161118_130130.jpg

20161031_110411.jpg

tasmajdan ova prikolica danima tu stoji
20161102_101936.jpg

osmatracnica skoro gotova

To radi zavod za zastitiu spomenika treba da se radi postolje fale kamene ploce

20161124_131553.jpg

na mjsetu bivse divlje apoteke koja je zauzimala trotar preko puta hrama

Zelenilo ima jako dobre projekte u poslednjih par godina koji nisu u stilu kupovine gotovih česama na Ibarskoj Magistrali. Jedino kada bi ubrzali radove jer se dešava da jedan park sređuju po godinu dana a da sve ukupno rada nije utrošeno 30 dana.

Dobro je inače što su postavili česmu na ovom mestu jer tuda prođe na desetine hiljada ljudi svakog dana zbog blizina bolnica i hakulteta.

Zelenilo je jedno od retkih gradskih preduzeca koje je napravilo napredak makar je on vidljiv na terenu. Problem je i dalje odrzavanje

Park kod obeliska je završen pre nekoliko dana, danas sam prošao tuda i izgleda sasvim pristojno. Međutim, ono što mi se ne dopada, to je kvalitet izrade pešačkih staza. Preveliko je rastojanje između kocki, izgleda pomalo džombasto i teško se hoda preko toga. Znam da sve to treba da izgleda u duhu Kosančićevog venca i kaldrme, ali mislim da su to mogli bolje da odrade.
Evo i par sličica:

Pogledajte prilog 1

Твој позив за уређивање овог заиста лепог вртног простора који је могућ узор за опустошене наше београдске вртове, у смислу бујног растиња, неко би могао да схвати као апел за још једно пустошење, а у том случају , тај врт више неће бити - леп !

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=419455#p419455:1v057kjc je napisao(la):
Гага » Нед Нов 27, 2016 5:07 am[/url]":1v057kjc]Парк у оквиру дома здравља "Медицина рада", јако леп и доста велики парк, али би могли мало да га уреде. Слике само једног дела испред зграде дома здравља

Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
file.php

file.php

file.php

file.php

Zreo je za sredjivanje. Postoje drugi nacini da park bude sredjen i sa puno rastinja a da ne bude zapusten.

Da dobije ptozracnost zelenila bg sreca pa nije u njihovoj nadleznosti

The President Valery Giscard D Estaing Planting A Tree Et The Park Of Friendship In Belgrade-Yugoslavia On December 7Th 1976.

Kome pripada ova zelena površina kod Airport City-a?

park%20na%20novom%20beogradu.jpg

Bilo bi sjajno kad bi je grad pretvorio u sređeni park - odmah bi diglo cenu kvadrata u West 65 i budućim stambenim blokovima koji će sigurno tu da niknu.

Vrh