Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Само знам да у "Уради сам" има тих стубића и препрека за паркирање, па то може да вам дође као привремено решење док не поставите жардињеру.

На своју руку не препоручујем, јер се све види на камерама. Консултуј се са стамбеном заједницом на првом следећем састанку.

ma prvo mora kazna.
eno kod pinkija garaza zveri prazna a ulazu garazu u blokiraju druga vozila
Samo kazna, zabrana uvoza sporeta euro 3 i euro 4 i rigorozan tehnicki pregled. Jako brzo bi se sve dovelo u red.
Svaki drugi auto na parkingu sporet od 1000 evra, sa celavim gumama, povadjeno sve zivo od dpf-a, katalizatora, egr-a itd. Kao rezultat vidimo povecani broj saobracajnih nesreca, enormno zagadjenje, blokiranje slobodnog prolaza za pesake (stare, roditelje sa decom itd.), sve gore sabracajne kolapse svuda. I na sve to sad pride da neko treba da ih casti licnim parking mestom za dz, mislim da nije realno.

Мада мислим да тих 470 места, колико фали у блоку 37, може да стане и на парцелу дуж тротоара у Милутина Миланковића где су хтели да зидају ону осмоспратницу. Ја бих прво ту површину претворио у паркинг и у том делу блока почео да пишем казне за непрописно паркирање, па бих онда видео да ли је потребно градити још нешто. Наравно, консултовао бих и станаре блока да ли им више одговара нови, зониран паркинг или подземна гаража где би свако купио место, а да изнад буде неки паркић.
Screenshot_20250215_050510.jpg

I sa time nisu imali problem. Koliko se sećam, čak su i tražili da to bude izgraðeno kada su protestvovali.​

Od kada su to postojeće garaže koje imamo na nekoliko spratova horizontalne?

ovako, poslednjih 10 dana sam cesto bio u relaciji blok 29 do zemuna (tipa oko 12 i 2h). ono sto sam primetio od kako su digli cenu parkiranja

jeste puno, ali sada u plavoj zoni mozete naci mesto, sto kako je pamtim pre je bilo nemoguce. mislim i na obode blokova a i na ostrvu u zorana djindjica
moj blok 29 je sada jos prazniji sto se tice parkinga, cak ni zuta mesta nisu vise toliko atraktivna

Vrh