Šta je novo?

Parkiranje - zone, garaže,...

Beograđani, potrebna mi je pomoć oko mesta za parkiranje u blizini KBC Dragiša Mišović i Instituta na Dedinju. Da li te ustanove imaju svoj parking ili ne? Ako imate preporuke za parkiranje u okolini, svi saveti su dobrodošli. Hvala unapred.

Beograđani, potrebna mi je pomoć oko mesta za parkiranje u blizini KBC Dragiša Mišović i Instituta na Dedinju. Da li te ustanove imaju svoj parking ili ne? Ako imate preporuke za parkiranje u okolini, svi saveti su dobrodošli. Hvala unapred.
Probaj u Maglajskoj ili Šekspirovoj, blizu su KBC-a. Jednosmerne su i na kolovozu imaju iscrtana parking mesta, koja nikada nisu u potpunosti popunjena jer ulice imaju svega nekoliko zgrada.

Моја супруга када се порађала и ишла у Драгиша Мишовић, поподне су пуштали да се уђе аутомобилом унутра, у породилиште у онај горњи део.

U Ive Popovića zna da bude mesta, a blizu je bolnice.

Vrh