Šta je novo?

Park kod Ušća i Park prijateljstva "Oaza Novog Beograda"

Верујем да ће након трагедије у НС бити неупоредиво већи отпор и страх грађана према најави гондоле.

Nedopustivo je obmanjivati forum.
Jeste gondola u budžetu ali je opredeljeno 0 dinara za njenu izgradnju.
Znači ne gradi se, što bi reko Mile Dodik laže mali

Ljubi brat

S obzirom na to da su raznorazna udruženja, organizacije i sl., kao i odreðeni broj graðana podneli primedbe, a pretpostavljam i političke partije koje su se oglasile ovim povodom, da će pritisak biti još veći, ako se išta krene raditi. I ovo sada sa podnošenjem primedbi smatram većim pritiskom, obzirom na trenutnu situaciju u zemlji. A nebitno da li je nešto usvojeno PDR - om, i da li su sredstva opredelenja za to i kolika, mišljenja sam da je potrebno biti na oprezu, jer ako su postavili render na kome se vidi trajna veza sa VRO, pa u sam plan je ucrtana Gondola, i izgradnja nasipa u reci na samo spoju Save i Dunava zarad vidikovca, izmeðu ostalog, znači da nisu u potpunosti odustali od svih tih ideja. Pokušali su, kao što uostalom i rade mnoge stvari, da proguraju čitav ovaj plan ispod radara, kad je pažnja javnosti na manjem nivou (okupirani su drugim stvarima). Proteste smatraju tim drugim stvarima.​

Ljubi brat
Samo za forumase da vidite kako vam @vucko maze oci.
Screenshot_20250130_160749_cn_wps_moffice_eng_PDFReader1.jpg

Nismo mi forumaši stanovnici zabačenih sela koji pored RTS - a hvataju samo još kanale sa nacionalnom frekfencijom, već smo svi studenti (metaforički). Dakle, kompletna dokumentacija nije data na uvid forumaškom auditorijumu.​
Ti brate nisi video faks iznutra ni sekundu......

Ti da si ga video makar spolja, shvatio bi šta je autor posta hteo da kaže. ;)

To ti samo govori koliko nisko su ovi iz aktuelne vlasti spremni da se spuste i uostalom na šta nam se svelo društvo. Najbolje bi bilo kada bi svako mogao da kaže svoje mišljenje i da se na civilizacijski način iznesu slaganja i neslaganja, umesto onog čuvenog "postoje dva mišljenja: moje i pogrešno".​

To ti samo govori koliko nisko su ovi iz aktuelne vlasti spremni da se spuste i uostalom na šta nam se svelo društvo. Najbolje bi bilo kada bi svako mogao da kaže svoje mišljenje i da se na civilizacijski način iznesu slaganja i neslaganja, umesto onog čuvenog "postoje dva mišljenja: moje i pogrešno".​
Brateee....molim te oladi malo!!

Ma koja vlast, sta pricas? Ti si taj koji se prepucava. Svako koji ne deli tvoje misljenje, je odmah neki Vucicev. Dali si ti normalan vise?
Taj opis, pa to si ti! Ti ne prihvatas druge stavove. Nijedan.

Svako je seljak ako nije po tvome: "Nismo mi forumaši stanovnici zabačenih sela"...Dali to nisu tvoje reci?
Muka mi je vise, da ljudi kao ti svaku platformu koriste za promocijiu svojih politickih agendi. Idi na N1 ili infomer.

Ja volim da cujem druga misljenja, stalno. Ti nisi nista rekao o projektu, samo da su svi seljaci i hvataju neke frekvencije ako nije po tvome.

Ja sam hteo da ti kazem u vezi faksa da ja nisam metaforicki student, nego da sam zavrsio arhitekturu i da je to moj posao. Ako imas neko pitanje, tu sam da ti odgovorim.
Znaci da se ne ispucavamo oved kako ti kazes, ako imas nesto da kazes u vezi projekta, kazi. A pusti ti ljude da hvataju frekvencije koje god zele.

Šta sam imao konkretno i direktno vezano da kažem u vezi projekta, rekao sam. I ovde i ulaganjem primedbi na projekat zvaničnoj i nadležnoj instituciji. Pročešljaj malo temu pa ćeš videti.

P. S.
Svako ko je iole pratio moje pisanje na forumu mogao je da vidi koji je moj stav vezano za način na koji se urbanizam, pa i neke druge stvari (vezano i nevezano za isti) realizuju, uključujući i te "političke agende" koje spominješ.

P. P. S.
Ne očekujem da ni sada razumeš šta je pisac hteo da kaže, jer je za to potrebno da se pročita prepiska koja se vodila na prethodnih nekoliko strana, da bi mogao da se razume kontekst moje poruke.​

Poslednja izmena:
Vrh