To ti samo govori koliko nisko su ovi iz aktuelne vlasti spremni da se spuste i uostalom na šta nam se svelo društvo. Najbolje bi bilo kada bi svako mogao da kaže svoje mišljenje i da se na civilizacijski način iznesu slaganja i neslaganja, umesto onog čuvenog "postoje dva mišljenja: moje i pogrešno".
Brateee....molim te oladi malo!!
Ma koja vlast, sta pricas? Ti si taj koji se prepucava. Svako koji ne deli tvoje misljenje, je odmah neki Vucicev. Dali si ti normalan vise?
Taj opis, pa to si ti! Ti ne prihvatas druge stavove. Nijedan.
Svako je seljak ako nije po tvome: "Nismo mi forumaši stanovnici zabačenih sela"...Dali to nisu tvoje reci?
Muka mi je vise, da ljudi kao ti svaku platformu koriste za promocijiu svojih politickih agendi. Idi na N1 ili infomer.
Ja volim da cujem druga misljenja, stalno. Ti nisi nista rekao o projektu, samo da su svi seljaci i hvataju neke frekvencije ako nije po tvome.
Ja sam hteo da ti kazem u vezi faksa da ja nisam metaforicki student, nego da sam zavrsio arhitekturu i da je to moj posao. Ako imas neko pitanje, tu sam da ti odgovorim.
Znaci da se ne ispucavamo oved kako ti kazes, ako imas nesto da kazes u vezi projekta, kazi. A pusti ti ljude da hvataju frekvencije koje god zele.