To im je poslednja briga. I investitoru i gradu Beogradu.Mogli bi da srede fasadu muzeju kao znak korporativne odgovornosti komsijskih odnosa npr
Slatko ste me sada nasmejali. Pre ce ga srusiti nego bilo sta uraditi. TUGAApartmani Kalemegdan bi taman mogli da se prijave da odrzavaju fasadu Pedagoskog muzeja, kad vec ovi sami nisu sposobni...pogledajte samo na sta lici deo fasade u Cara Urosa. Isaran i zapusten kao u nekom getu.
Nije samo problem u spratu viska, nego i u preizgradjenosti sa bocnih strana.Да има један спрат мање била би зграда за пример како градити у центру Београда.
Нисам пратио ову тему, па ћу се оградити на овај фронт ка Калемегдану.
Neke su i polupane, nedostaju...Da li sam dobro video, vecina terasa ima staklenu ogradu, medjutim vidim i nekoliko metalnih ?
Колико ја видим, у питању је шема шаховског поља са металним и стакленим оградама (мени се допада).Neke su i polupane, nedostaju...
Da, posle sam detaljnije pogledao, smenjuju se staklo/metal.Колико ја видим, у питању је шема шаховског поља са металним и стакленим оградама (мени се допада).