Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Pa ima kamera na samom početku Makedonske usmerena ka Trgu, ali sumnjam da je ikada upotrebljena za bilo kakvo kažnjavanje za npr. stajanje na stanici sa sva 4 pod nosom kameri, ili kad pojedinci parkiraju S klasu malo ispred stanice i sednu da jedu u Moonu (da ne imenujem ko, ali to je redovna pojava)...

Što se parkinga tiče i najavljenog ukidanja onog kod Politike, kapiram da računaju na podzemni parking kod Skupštine koji grade već 2.-3. godina i boga pitaj kada će biti završen.
Ako je to jedna od onih Huawei, što ih ima na svakom ćošku, te nisu za snimanje prekršaja. Za prekršaje mora drugačija oprema da bude.

APP, a ako ne prođe, vrći 50 parking mesta, šta 50, odma crtaj tu 100 pm ! :)
Prodat je i plac na kom Parking servis ima parkiralište "Politika", uskoro ide tu jedna velelepna zgrada, znači, sam centar grada 100 pm će biti izgubljeno i to je ok, treba da nas destimulišu da koristimo kola i da idemo metroom ! Bravo !
Jad je prodat plac garaze imas nesto opipljivije
@Vinča307 visok ivicnjak je tu da vozila niskopodna bus trola bude u nivou trotara
Druga stvar da se ne parkiraju
To sto ljudi vole da stoje na ivucnjaku da ga pokupis retrovizorom druga stvar
A blookada utora saoicevih kolima tu su beli blejaci da to sprecavaju kao

Jad je prodat plac garaze imas nesto opipljivije
@Vinča307 visok ivicnjak je tu da vozila niskopodna bus trola bude u nivou trotara
Druga stvar da se ne parkiraju
To sto ljudi vole da stoje na ivucnjaku da ga pokupis retrovizorom druga stvar
A blookada utora saoicevih kolima tu su beli blejaci da to sprecavaju kao
Nije garaža nego objekat sa privremenom dozvolom tzv. -Fast park. Novi vlasnici verovatno cekaju papire, a to moze da potraje dok ne podmazu gde treba. Novi vlasnici su Jevreji, ne treba ti nikakva "opipljiva" informacija sa foruma koja vec javno nije dostupna u katastru, parcela 2327/1 pa kucaj u knwebu:) Poz

Ne znam da li me osećaj vara ili što se trenutno krećem u koloni ali osećaj da neznanog junaka koju su radili nije toliko talasasta kao ostale ulice što su obnovljene skorije🤔

Ne znam da li me osećaj vara ili što se trenutno krećem u koloni ali osećaj da neznanog junaka koju su radili nije toliko talasasta kao ostale ulice što su obnovljene skorije🤔
Bukvalno je svaka nova ulica talasasta...skoro sam spominjao to negde.
Neverovatno da ne umeju više ni te stvari da urade kako treba...
...da ne spominjem spoj sa tramvajskim šinama...tu su bukvalno krateri posle jedne sezone..!

Bukvalno je svaka nova ulica talasasta...skoro sam spominjao to negde.
Znam, i ja sam to pisao na temi o Drajzerovoj kad su je pustili. Zato me sad ovde čudi što nemam taj osećaj ali kao što rekoh vozim u koloni pa se možda ne oseća.

Videću kad bude manja gužva i kad bude moglo normalnije da se vozi.

Update iz Jovana Subotica.
Juče raskopali i sipali šljunak neki i otišli. Kiša raznela po celoj ulici, rupa još veća sada jer su autobusi lepo utisnuli i okolni asfalt.
20251128_091545.jpg

Uf, ipak me osećaj prevario.

Neznanog junaka u pravcu Banjice ko da surfujete na talasima.

Strašno.

Vrh