Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Moraš da javiš institucijama da isprave.
Davno nosi taj naziv. Nisam našao od kada. Jedna referenca u Sl. Gl.: LINK
49. Сликарска улица – почиње од Мића Радаковића, иде преко кп 12545/1 и ту се завршава, све у КО Земун.
Screenshot_20250808_204418.png

U Kumodraškoj su radili nešto kod Masleše.

Na dva mesta su kopali, imam na dash camu ali mi je kamera u kolima.

Samo su zatrpali rupe i ostavili.

Zna li neko da li je u planu asfaltiranje poteza od Slavije od Taša (Beogradska i prof Mihaila Djurica)? Ono je haos sa rupama, jedna od najgorih ulica u Bg

Nista nije ni prici saobracajnici izmedju Trgovacke i Pozeske koja je da ti tocak otpadne na vise mesta i Radnickoj kroz Cukaricku padinu, ja stvarno ne znam kada su te ulice na nekom programu. Lose su i Trgovacka i Vodovodska, ali hajde podnosljive, ali ove prve dve su prioritet

Nista nije ni prici saobracajnici izmedju Trgovacke i Pozeske koja je da ti tocak otpadne na vise mesta i Radnickoj kroz Cukaricku padinu, ja stvarno ne znam kada su te ulice na nekom programu. Lose su i Trgovacka i Vodovodska, ali hajde podnosljive, ali ove prve dve su prioritet
Nisi bio na Smederevskom putu od Kaluđerice do Malog mokrog luga.

Sta je ovo, je l oni planiraju tri trake u jednosmernoj Skenderbegovog? Umesto da vrate prostor pesacima..

Tek kada su neki radovi ili maraton pa se sklone sva parkirana vozila, vidimo koliko su neke "uske" ulice uske samo zbog parking mesta.

To je u principu ono što nam se sviđa kod mnogih drugih gradova - prostor i osećaj širine jer tamo nema toliko mnogo kola parkiranih na kolovozu, a na trotoaru je prosto nezamislivo. Ako se planira parking, on je u nivou kolovoza, nikako (delom) na trotoaru.

Vrh