Vrlo često tu idem biciklom, malo pretura bubrege, ali ništa strašno, obične rupe su mnogo gore. Ali taj beton se mogao lepo iskoristiti da se popune rupe oko šahtova.Vuka Vrčevića je maltene kao oranica zbog prosutog betona. Ono više ne može ulicom da se nazove.
Nisu, i dalje je tu. Sinoć prošaoMislim da je to "preko puta Knez peteol-a" ogrebano skoro, a danas sam video da je na raskrsnici Karađorđeve i Pariske takođe ogrebano nekoliko brda koja su dugo stajala na toj lokaciji.
Jesu, i to je najveća nebuloza naših službi. Traku pored, odmah do tog betona, su sastrugali gornji deo asfalta, nije im ni palo na pamet da ovo srede. Prosto mi je neverovatno da niko nije rekao daj i ovo da sastružemo kad su nam tu mašine. Drugi primer, skoro su kopali početak Lješke, kod MUPa, da bi postavili toplovod. Lješka je svakako propala celom dužinom, ali ovi majstori su sastrugali 2/3 širine puta, zakopali cevi, i asfaltirali te 2/3. Pa čekaj kad već tih 100 metara kopaš, šta je toliko teško da i tu 1/3 asfaltiraš? Ovako će da ulegne i napraviće se zazor, pritom u jednom delu je išao dijagonalno iskop na drugu stranu...Moja greška onda, već po navici 'vatam krajnju levu da bih to izbegao.
Presvlačili su neke delove između Beogume i Ruske u oba smera pa me je to navelo da pomislim da su izgrebali te viškove...
Nije ogrebano, prolazim tuda svaki dan.Mislim da je to "preko puta Knez peteol-a" ogrebano skoro, a danas sam video da je na raskrsnici Karađorđeve i Pariske takođe ogrebano nekoliko brda koja su dugo stajala na toj lokaciji.
Ivicnjake kod slivnika nisu uradili kako treba jer je trebalo sjeci ivcjak pod uglom i uklapati govorim o strani ka ulici