"Срем пут" је у питању:Биће да је ЈП Путеви Београда ангажовало неку другу фирму, ако добро видим лого, Војводина пут.
Da li iko zna kako doci do plana ovog 'redovnog odrzavanja' ?
Ево још једном плана затварања ове улице. Од данас до 06. јуна о.г. се стрпите, радови се обављају у две фазе.Нема плана, једино онај сајт за затворене улице који је @Гага својевремено поставио.
Режим саобраћаја | Затворено за саобраћај |
Наслов | Асфалтирање уличне мреже |
Улица | Александра Дубчека |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 7/4/2025 |
Завршетак радова | 6/6/2025 |
Извођач | ЈП Путеви Београда |
Опис | Током извођења радова на асфалтирању и уређењу улица и општинских путева на територији града, биће обустављен саобраћај у ул. Александра Дубчека у две фазе: на раскрсници ул. Александра Дубчега са Јована Миодраговића (Милоша Бандића), у периоду од 07.04. до 14.05.2025. године и на деоници ул. Александра Дубчега од Булевара Михајла Пупина до ул. 22 октобра, у периоду од 15.05. до 06.06.2025. године; |
Линк | |
Документ | 34418-295/2025 |
Ради се санација коловоза и тротоара
@Гага, ovaj spoj sa NG je realan? Pitam jer na toj trasi moralo bi bar jednu kucu srusiti i mozda i drugu..plac je ionako polulegalan ili ilegalan...da je bilo pameti da se nehruva produzi kako dolikuje,pored one kuce pre trafostanice i da izadje gore na NG...sire i nekako prakticnije...to niko ne pominje nazalost@Молдере, па не може туда да сес паја Егејска са марка Пола. Што би уништавао неколико паркин места. Па већ постоји "раскрсница" са Егејском улицом, претпостављам да то ниси знао!
Ево овде: https://www.google.com/maps/@44.8085734,20.367484,3a,75y,102.07h,83.7t/data=!3m7!1e1!3m5!1s3TFUkYwSI_2fvymaPREYQw!2e0!6shttps://streetviewpixels-pa.googleapis.com/v1/thumbnail?cb_client=maps_sv.tactile&w=900&h=600&pitch=6.302579946332614&panoid=3TFUkYwSI_2fvymaPREYQw&yaw=102.06828097464839!7i13312!8i6656?authuser=0&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDQwNi4wIKXMDSoASAFQAw==
Pogledajte prilog 234718
Ево овако ће се спојити ове две улице, а нацртао сам ти како ће се спојити Егејска са Душана Вукасовића. Иначе је у плану да се Душана Вукасовића прошири на 1+1 целом дужином до Војвођанске.
Pogledajte prilog 234717
Јуче је било уживо укључење на РТС-у одатле, где је госпођа новинарка прокоментарисала да људи и даље прелазе на месту старог прелаза иако је нови на само пар метара уз коментар како је то небезбедно јер возачи сада брже пролазе туда. Мислим да је то било у београдској хроници, али нисам сигуран.Gde stignu.
Jutros kad sam ovo slikao (oko 9) su prelazili preko novog pešačkog.
Oni koji su dolazili desnom stranom Prizrenske (gledano sa Zelenog venca) smo prešli na mestu starog pešačkog (koji je ukinut).
Koji je ukinut? To mi je promaklo. Znam za ovaj pomeren "jedan metar".