Šta je novo?

Obnova ulica, Beograd put...

Mogli bi i Vojislava Ilića pre Mileševske koja je užasna na spustovima ka Beu i Dušanovački most koji je zakrpa do zakrpe, tamo nema metar originalnog nekog asfalta.
Dušanovački most treba da se ukloni kada bude izgrađena nova Kumodraška ulica ali kad će to biti ko zna. Tako da ne verujem da će dirati most nego nastaviti da ga krpe i pustiti da propada dok ne dođe do očajnog stanja kao i ona "kifla" što vodi na B.Brdo
 
Pasterova
ss.jpg

https://www.novosti.rs/c/beograd/ve...eni-radovi-rekonstrukciji-ulice-savskom-vencu
 

NA PROLEĆE POČINJU RADOVI U DVE FAZE: Rekonstrukcija Bulevara despota Stefana biće obavljena čitavom dužinom

Šteta što ne pokušaju proširenje za one dve zgrade... Baš ako će je celu rekonstruisati, bilo bi fino.
 
Nije mi jasna ova rekonstrukcija Mileševske jer je tuda planirano proširenje na 2+2. Mogli su barem taj otez da prošire na 2+2 pa je posle jeftinije i lakše napraviti nastavke nego bacanje naših para da se ovaj deo uradi ponovo. I donji skver su isto uradili u pređašnjim granicama iako je i tu planirano proširenje.
 
Ko zna kada će biti ta proširenja, plus što je isplatljivije da se dvaput radi, nego jednom da se odradi sve kako je planirano. Vrlo lako može da to bude kao mnoge druge stvari, na nivou plana, za potrebe nekih predizbornih kampanja.​
 
@Bender Rodriguez je više puta isticao kako se u Gradu hvale da imaju nikad veći budžet u istoriji. Danas sam od komšinice saznao se u Stjepana Filipovića rade samo najkritičnije staze, zato što Opština Savski venac nema para da se odradi sve, a da ukoliko bude sreće, da će posao da završe na proleće.
 
Toplovod ili nešto drugo? Ako me sećanje dobro služi, kopali su tu ulicu i dok su bili radovi na potezu "Vukov spomenik - Zoo vrt", i pritom ne mislim na ono postavljanje kocki na raskrsnici sa Džordža Vašingtona.
 
Inače totalni je debilizam takvu manju ulicu seckati različitim imenima, samo prave zabune i još zagorčavaju život stanarima, pritom nije nikakva čast učinjena Kašaninu kad nisam čuo za poslednjih 5 godina da neko koristi to ime.
Милана Кашанина, бивша Палмотићева
 
Mileševska
pao je prvi sloj asfalta
20221028_154602.jpg


Slivnici (polu) uvučeni
20221028_154438.jpg


neki i nisu
20221028_154533.jpg


kanali zatrpani i betonirani
20221028_154637.jpg


ivičnjaci spušteni
20221028_154857.jpg


trotoari asfalt... nažalost
20221028_154419.jpg

20221028_154411.jpg


saobraćaj se odvija (ne)ometano.. "dovitljivi" vozači su (opet) za***ali sistem..
20221028_154650.jpg


i meni nepoznata oznaka za kraj..
20221028_154514.jpg
 

Prilozi

  • 20221028_154637.jpg
    20221028_154637.jpg
    205,4 KB · Pregleda: 106
Jel neko otkrio magičnu formulu za prijavu i brzo krpljenje udarnih rupa? Ima nekoliko solidnih kandidata na mestima koja su malo je reći frekventna. Prva je u cara Dušana pravac iz Batajnice ka Zemunu, kada se prođe raskrsnica koja vodi na Pupinov most. Druga je tačno ispod železničke stanice NBG kod Buvljaka, na sred srednje trake. Obe su tu već par meseci.
 
Ceo zemun je paralisan i raskopan, ovo je necuveno, svake 2-4 nedelje raskopavaju po neku ulicu. Sad su raskopali malo vise, a sve su uglavnom jednosmerne i zatvaranje samo jedne pravi kolaps, a kamo li 3-4.
 
Poslednja izmena:
Istina.

Evo, baš danas išao Glavnom sa ciljem da skrenem u Bežanijsku i pošto je bila gužva u Glavnoj skrenem levo posle Pošte, pa desno i naletim na radove i nemam gde nego nazad jer su tu ulice jednosmerne.
 
Subota i nedelja /29 i 30 oktobar / su bili prelepi dani za radove. Oko Paliluske pijace ta dva dana nikog od radnika. Mehanizacija stoji po strani. Stvarno sramota da nisu koristili tako lepo vreme. I dalje je zatvorena ulica Ilije Garasanina ka Takovskoj . Neverovatna opustenost.
 
Samo nasim pajserima nesposobnim treba 10 faza i mesec i po dana za obnovu par stotina kvadrata ulice

Druga faza radova u toku – menjaju se linije gradskog prevoza

Tokom izvođenja 2. faze radova na redovnom održavanju Mileševske ulice, na delu od Trga Milene i Gage do sredine izlaza iz okretnice "Crveni krst", do 20. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza

 
Subota i nedelja /29 i 30 oktobar / su bili prelepi dani za radove. Oko Paliluske pijace ta dva dana nikog od radnika. Mehanizacija stoji po strani. Stvarno sramota da nisu koristili tako lepo vreme. I dalje je zatvorena ulica Ilije Garasanina ka Takovskoj . Neverovatna opustenost.

Jel ima jedno bar 4-5 meseci da rade ovaj deo oko pijace? Ako se ne varam još od letos su krenuli, pošto tuda relativno često prolazim kolima.

Neverovatno da im za tih 400tinak metara treba ovoliko vremena, mada bih i ja trebao da prestanem da se iščuđavam više zaista...
 
Vrh