Odlična ideja. Previše vremena se gubi na onom semaforu kod Doma omladine. Pretpostavljam da se onda ukida skretanje levo iz Nušićeve u Makedonsku? Samo još da vidimo kako će da izvedu skretanje levo iz stanice kod Politike.
O tome sam i ja razmišljao. Ako je običnim vozilima zabranjen prolazak kroz Makedonsku, onda će se stvarati gužva kod Prve ekonomske škole samo tako. Dole semafor jako kratko drži zeleno, pa su gužve i ovako učestale. Nadam se da će ipak omogućiti kretanje vozila kroz Makedonsku. Jer kako bi neko ko ide Svetogorskom stigao na Dorćol? Kroz Cetinjsku je zabranjeno skretanje levo u Bulevar despota Stefana i niže u Cara Dušana. Nema logike.Edit: zaboravih da je sad žuta traka, pa nema smisla skretanje iz Kondine. Ali to što je žuta traka, povlači za sobom to da sad svi iz Svetogorske moraju desno u Cetinjsku i Hilandarsku. To je loša strana ove izmene.
O tome sam i ja razmišljao. Ako je običnim vozilima zabranjen prolazak kroz Makedonsku, onda će se stvarati gužva kod Prve ekonomske škole samo tako. Dole semafor jako kratko drži zeleno, pa su gužve i ovako učestale. Nadam se da će ipak omogućiti kretanje vozila kroz Makedonsku. Jer kako bi neko ko ide Svetogorskom stigao na Dorćol? Kroz Cetinjsku je zabranjeno skretanje levo u Bulevar despota Stefana i niže u Cara Dušana. Nema logike.
![]()
Novi režim saobraćaja u Nušićevoj i Makedonskoj
Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da od nedelje, 23. novembra, stupa na snagu novi režim saobraćaja u Nušićevoj i Makedonskoj ulici u Beogradu. "Nušićeva uln1info.rs
Situacija na terenu, govori drugačije, stavili su one idiotske barijere na stanici. Ne verujem da će 65 i 77 moći da skrenu ka Nušićevoj.Za taksije je to žuto pravo u levoj traci, nema šta drugo. Nema šanse da će ukidati stajalište kod Politike.
Ukidanje levog skretanja za vozila javnog prevoza, koja će sada koristiti Nušićevu ulicu za pristup Terazijskom tunelu, učiniće raskrsnicu kod Doma omladine znatno funkcionalnijom i uticaće na brže odvijanje saobraćaja.
Zašto nije pomerena zaustavna linija leve trake 5m iza? Svakako tu treba samo taxi da saobraćaSituacija na terenu, govori drugačije, stavili su one idiotske barijere na stanici. Ne verujem da će 65 i 77 moći da skrenu ka Nušićevoj.
Pogledajte prilog 258806
Pogledajte prilog 258807
Pogledajte prilog 258808
Barijere su tu radi onih koji bi svakako parkirali tu da ih nema. Bez obzira sto tu vise ne mozes kolima doci koliko vidim.Nema. Sigurno im niko nije javio da ne treba da vraćaju barijeru, ili prave poligon za takmičenje u veštinama vozača autobusa i trolejbusa.