astrodule
Professional
Pa znaš li koliko im je trebalo da zamene asfalt na parkingu uz tu ulicu? Mislim da još nisu završili jedan deo.
Bilans - 3 zakrpe po 5 kvadrata.Verovatno ono njihovo klasično parcijalno presvlačenje gornjeg sloja asfalta.
На том паркингу сад нема уопште асфалта, све је под коцкама и растер плочама.Pa znaš li koliko im je trebalo da zamene asfalt na parkingu uz tu ulicu? Mislim da još nisu završili jedan deo.
Mislis na Parisku od Velikih stepenica pa nanizeRade i Pop Lukinu u delu izmedju Austrijiske ambasade pa doke ka Karađorđevoj.
Jašta, moja greškaMislis na Parisku od Velikih stepenica pa nanize
Za razliku od tebe, meni je rekonstrukcija Bristola epohalna, a bogami i ovo sredjivanje ulica mi se sviđa. Pa kad zablista i zgrada prekoputa Narodne banke koja se renovira u vec skockanoj pesackoj zoni, bice bombona.Obične redovne zamjene asfalta se predstavljaju kao nešto epohalno
Nije kritika na radove nego na opisivanje radova kao nešto epohalno i izvanredno, posebno kada se nekakve zasluge pripisuju vlasti, čiji je to inače posao da urade, odnosno da rekonstruišu i održavaju.Мислим да нема потребе сваку ствар по сваку цену дочекивати на нож, са неким подсмехом, иронијом и тако даље.
Opšti utisak je da su nam za ovih 10 godina paralisali grad i da nikad nije bio ovako zapušten. Drago mi je da se i taj deo sređuje, ali što meni ispred kuće ne srede sje*******ane trotoare i šahte? Isto porez plaćam.
Nije kritika na radove nego na opisivanje radova kao nešto epohalno i izvanredno, posebno kada se nekakve zasluge pripisuju vlasti, čiji je to inače posao da urade, odnosno da rekonstruišu i održavaju.Мислим да нема потребе сваку ствар по сваку цену дочекивати на нож, са неким подсмехом, иронијом и тако даље.
Kao da odem u Maksi i da pohvalim i častim kasirku jer je skenirala sve moje proizvode i rekla mi koliko košta.
Vidi za početak drži se temen a to su uliceZa razliku od tebe, meni je rekonstrukcija Bristola epohalna, a bogami i ovo sredjivanje ulica mi se sviđa. Pa kad zablista i zgrada prekoputa Narodne banke koja se renovira u vec skockanoj pesackoj zoni, bice bombona.
Vidim da vam je pomalo krivo...
Da si živ i zdrav ti meni iz istog tog kredita se rade sve ulice sa tramvajskim sinama od nemanjina na ovamo kao i slavija i ruzveltova i vojvode stepe....a kad je 2 puta pucala ista cijev u 27 marta koju nisu ni imali namjere da mjenjaju i plivala gradska uprava i podrumi ko je za to kriv ....Inace, unistavanje Beograda je kada rekonstrukciju obicne ulice gradske radis tako sto podignes kredit. Evo kako su to radili. I to naravno pola Resavske. Uzivajte.
Pogledajte prilog 156450