prosao sam danas od orlovace do surcina pa da javim da je bilo podosta radnika i mehanizacije mada kao da sam prosao tokom nekakve pauze za rucak, bas dosta ljudi je odmaralo. ovako u prolazu, cini mi se da su odmor i zasluzili posto je od mog poslednjeg prolaska bas dosta uradjeno. od orlovace pa do prvog mosta je skoro cela trasa nasuta rizlom,ostali su bas parcici. na velikom mostu pre prvog tunela su grede postavljene skoro do polovine s odatle do ostruznicke petlje kao da je tempo radova nesto sporiji. most preko save lagano napreduje, ima i tamo radnika i masina i kao nesto prckaju...
sve u svemu nije sve stalo, rade ljudi.. nisam poneo telefon pa nista od fotki, moracete da mi verujete na rec
moram da dodam i nesto sto nije vezano za samu obilaznicu vec za autoput ka obrenovcu, danas sam shvatio koliko je ljudima koji zive u jakovu i okolini neophodan prikljucak na taj autoput. znam da je bilo neke price o tome, nisam ispratio na kraju da li ce to biti naknadno urdjeno ili ne ali svakako to ne bi bilo skupo a mnoooogo je potrebno