Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=560341#p560341:1h3txxhf je napisao(la):
astrodule » Ned Avg 19, 2018 3:39 pm[/url]":1h3txxhf]E pa vi ste očigledno profesionalni trkači ili alpinisti ;)

S obzirom da mi je nasip ispred ulaza u dvoriste, otprilike tako...

Proslo je skoro mesec dana od svecanog pocetka radova ( drugi put ) . Zanima me ako neko tacno zna,gde su poceli radovi . Da li se radi na nekom od onih tunela, da li je pocelo trasiranje deonice od Resnika ka BP-u ,da li su poceli radovi na kopanju novog tunela kod Belog potoka,da li su poceli radovi na nekom od 8 predvidjenih radova . Mesec dana je proslo,morali su valjda to poceti do sada....i dokle su stigli oni nesrecnici sa Ostruznickim mostom,montirase li vise tu konctrukciju iznad vode ili se i dalje onih 10 ak radnika igra zmurke?

Počelo asfaltiranje prvog sloja trotoara i pešačkih ostrva tužnog toka...
Takođe, betonirana je ploča onog velikog kolektora u sredini, tako da će i oko njega od sutra moći da se nasipa.

Pozzz

A dan nam šiljneš koju fotku, kad ti je već pred kućom :)

Evo i slika!
Popunjena rupa iznad kolektora u centru t.t., sutra mogu ivičnjaci i asfaltiranje prvog sloja za par dana...

ivan1973":25uxedgv je napisao(la):
Evo i slika!
Popunjena rupa iznad kolektora u centru t.t., sutra mogu ivičnjaci i asfaltiranje prvog sloja za par dana...
hvala ti Ivane za fotke, al te molim da ga ne zoveš Tužni tok, jer je to na neki način omalovažava rešenje u vidu Kružnog toka.A koliko je on pametno i svrsishodno rešenje ćemo videti po puštanju istog u saobraćaj...

Sent from my Lenovo K33a42 using Tapatalk

Ma tužni je taj naziv dobio odmah zbog početne sporosti...
Evo, čim dobije asfalt postaje Kružni tok! :D

Eво нешто слике које сам усликао успут прошле недеље.

Da li neko od forumaša može da mi kaže da li je možda planirano da se jedan krak sa kružnog toka u Resniku spoji sa Rakovačkim putem na
onom semaforu što je ostao?Ukinula bi se oba semafora,protok bi bio veći itd.itd.

Pogledaj na strani 288 drugu poruku.
Možda ta fotka daje odgovor na tvoje pitanje?

Koliko ja znam taj put će preseči traka budućeg autoputa a za Rakovicu će se ići preko onog trenutnog patrljka-nadvožnjaka kada se izgradi ta deonica.

Sve će to biti za par godina,a do tada zbog semafora slab protok vozila!!!
Hvala forumašima na informacijama.

Poslednja dva puta kada sam prolazio tuda semafor je treptao žuto. Ne znam da li je tako tokom celog dana ili samo u špicevima.

Bravo za fotke, vidi se konkretan napredak u odnosu na prethodnu nedelju.Sad je izvesno da çe biti gotovo do 01/09...
ivan1973":1xitutly je napisao(la):
Mali update: subota je al' se radi k'o da je ponedeljak...

Sent from my Lenovo K33a42 using Tapatalk

Baš da vidimo u praksi koliko će ova polimer betonska linijska rešetka da popije vode?
Kad naidje velika vodan onakvog nagiba ima jednostavno da je preskoči...

Више ће попити од оних малих, то је сигурно

Sta se jos radi na obilaznici, prodje mesec dana od pocetka radova,da li su zaista negde krenuli ?

Од Орловаче до Бубањ Потока ништа, ако не рачунамо кружни пут, већ праву обилазницу.

Ako se ova obilaznica u punom profilu do Bubin Potoka zavrsi do ili pre 2022, treba da budemo sretni, imam utisak da mozda 20-tak radnika pokriva celu deonicu......

Vrh