Šta je novo?

Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

dedinje":p5e9l4tv je napisao(la):
Mislim da objavljujete previše fotografija pogotovu što su mnoge međusobno sasvim slične, skoro iste. Treba češće objavljivati plan sa oznakom gde se šta radi i dokle se stiglo.

е фала свевишњем да се још неко огласи!

ево мог поста од пре годину и по али џаба! можда сам претерао са бојама, али завршено-незвршено зафарбавање је далеко сликовитије од 30 слика по посту. ја се не сналазим где је шта ту...

drum1":p5e9l4tv je napisao(la):
тоо Jankauskas + као и увек...

ево предлога за ову али и све инфраструктурне теме...било би супер да се зафарба докле се стигло са изградњом, мислим да је много прегледније и лакше да се види докле је стигао пројекат поготово код великих пројеката који не могу да стану у један кадар.

био бих веома захвалан...

capture.jpg

едит:

и да буде у бојама нпр
наранџасто - готово
жуто - изводе се финални радови
зелено - изливен бетон
светло зелено - лије се бетон
плаво - армирање
љубичасто - постављање оплате
браон - земљани радови

имали бисмо комплетну слику! мада и само готово није готово би било сјајно

Bojim se da ću i tebi odgovoriti kao i tvom predhodniku, ako ti se ne sviđaju slike , preskoči ih, a što se ti tiče mapiranja bojim se da si promašio forum,ovde se time nebavimo.Zamolio bih te da mi se više ne obraćaš sa takvim zahtevima, ako si dokon uzmi pa crtaj mape, ja imam pametnija posla.

Batajnica 11.05.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

Kakve mape, sta bre smarate! Ko prati forum zna o cemu se radi! Samo dobro pregledajte zadnjih 5strana i bice vam jasan tempo rada i sta je uradjeno ! Janjauskasu pohvala i nek fotka kad mu odgovara ! Kome neodgovara neka cita novine! Tamo lepo napista svasta-tj nista i bez slika!

Janko, po x-ti put te hvalim ali to je jače od mene,svaka čast na fotkama i na ažurnosti u obilasku gradilišta :D

Само да нема дупликата и да се дају објашњења...
Шалим се наравно!!!
Великииии +

Pišem retko, više volim da čitam ostale :D al' evo i od mene jednog telegrama podrške Jankauskasu :gobb: . Po meni je više nego vidljivo na kojoj je poziciji šta slikano. Što reče direktor sve si nas razmazio :D

Slike sam pogledao letimično nisam ni znao da ih je napravio taj Jankauskasu. Slike su potrebne, samo sam rekao da ih ima suviše. O kakvom trudu govori taj J. kao da ja ne znam kako se danas jednostavno fptpgrafiše. Muvaš se po gradilištu, sve ti izgleda interesantno i samo škljocas. To je poznat fenomen - onome ko fotografiše sve izgleda interesantno dok onome ko kasnije gleda slike bar polovina izgleda već viđeno. Na ovom forumu sam samo zato što me izuzetno interesuje izgradnja Beograda i sve u vezi toga. Retki su forumaši sa kojima se može normalno i ozbiljno razgovarati (već sam ukazivao na preteranu familijarnost, da li se vi svi lično poznajete?) Inače da ima odličnih postova iz kojih sam mnogo naučio i saznao - to je činjenica. I ono bitno, pa nisam nikoga pohvalio jer ne znam kako se to na forumu radi. Svaka vam čast na onom idiotskom "DEDINJE, ODJAVI SE"

Pohvale se vrse tako sto se pritisne klikne misom na ruku u dnu posta ili na vrhu posta ,samo je jednom moguce pohvaliti isti post, dobar dio forumasa se poznaje medjusobno i uzivo postoji nesto sto se zzove bb okup i tradicjonalsno se desava poslije katolickog bozica a prije nove godine ,

Podstaknut ovom "polemikom" ponovo sam pogledao poslednju seriju fotografija tog J. (Batajnica, 11-V). Fotografije 3 i 4 (odozgo na dole) praktično su potpuno iste. Davno su se bili pojavili fotoaparati koji automatski podešavaju otvor blende i ekspoziciju. Tada su ih nazvali "id***". Šta reći sad za ove digitalne koji su na mobilnom? Onaj plan koji je dao Drum 1 vredi kao pola fotografija J.

Dobro, bez zle namere i prozivanja, da ne budem shvacen pogresno, ali sta tebi smetaju slike?
Mozes da ih preskocis, a mozes i fa podesis pregledac da ti uopste ne otvara slike.
Svakog od nas interesuje neki detalj, ali cesto ti detalji nisu isti.
Meni su te slike zanimljive, da se narodski izrazim - brojim armaturu i analiziram salung. Ja znaci gledam slike do detlja. Cesto ih i dodatno zumiram ako me nesto zaintrigira.
Tebe to ne zanima, prodjes slike letimicno procitas ono sto te interesuje i super svima. Niti ja tebe mogu naterati da sa interesovanjem gledas sve slike, niti ti meni treba da uskracujes to pravo, zar ne?
Tolerancija i postovanje razlicitosti
(Prave, a ne Wurst varijante ;-) )

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

Ama čoveče meni slike uopšte ne smetaju. I sam volim da slikam, imao sam čak i jednu kameru za film 6x9. Samo sam rekao da ih na ovom forumu ima možda previše i da nije loše da ima više teksta i dobrih planova. Ne znam što se onaj J. onako razbesneo i krajnje nekulturno reagovao. Kada sam gledao te i druge slike nisam ni razmišljao ko ih je snimio ali sam primetio jednu monotoniju i ponavljanje. To ne važi naravno za sve slike već za jedan deo. Nemojte slikati samo gradilišta, slikajte Beograd onakav kakav je sada.

Ајде сликај ти мало за промену, сликај шта год сматраш да је паметно и корисно и усрећи нас, а не само шупља критика и омаловажавање труда. За сваку репортажу као што су ове прелепе и предобре Јанкаускасове треба уложити пар сати (на терену а и касније за припрему и качење) и онда дође критизер и пљуцка. Ја би ти исто одговорио, знаш неправда боли :grand:

Да је човек плаћен да слика, па да пробам да разумем критику. Али нечија добра воља да се критикује, е то не могу да разумем. Свашта.

stvarno, pustite coveka da slika, a svako ko ima dodatnu zelju da se angazuje, u vidu pravljenja mapa, dashboardova i ostalih alata, slobodno nek pristupi poslu i dobice potrebne lajkove...

D..... , Pored toga što si bezobrazan (namerno izbegavaš pisanje mog nika) već si i glup, zar ne vidiš da je na slikama 3 i 4,na koje se pozivaš,namerno odrađena normal i zoom varijanta iste pozicije. I opet ti poručujem , NE OBRAĆAJ MI SE VIŠE . Samo da podsetim drage forumaše da je dotični imao sličan ispad pre 2 godine kada je u jeku radova na mostu preko Ade, kritikovao ljude koji postavljaju slike, rečima da mu se smuči kada vidi da je neko kačio slike.

Nisam glup da ne prepoznam ironiju u tvom postu. I nisam klinac da bih zavisio od tamo nekih lajkova.

he,he :) ...sta ima on da pohvali Jankauskasa, bice dovoljno da se ne javlja kada i nema nista pametno da kaze.

Jankauskas":2trhw5g7 je napisao(la):
Nisam glup da ne prepoznam ironiju u tvom postu. I nisam klinac da bih zavisio od tamo nekih lajkova.

:shock: :shock: :shock: :?:
Moj post nije bio ironican, stvarno sam pozvao coveka da se obuzda i da prestane da kritikuje slike.

Ja sam jedan od onih koji preskacu slike, (ali volim mape) ali ovim postom hocu da dam podrsku i da pohvalim Janauskasa. Vecina ljudi na forumima voli slike i treba pozdravit ljude koji ulazu svoj trud i vreme da bi slikali po gradilistu. Zato Janauskas SAMO NARED!
Ja cu i dalje da preskacem i tvoje i druge slike, ali to ne znaci da treba da prestanes da slikash.

Slike lepo opisuju progres radova i dokle se stiglo. Ne može se sve rečima ni reći. Ja sam naveo ovde promene koje sam zapazio zato što svakodnvno prolazim ispod i ako primetim da je došlo do zančajnijeg progresa u radu koji vredi da se zabeleži javim ovde i onda kad Jankauskas može on izađe i to dokumentuje.

Evo sad sam zapazio interesntnu situaciju kada su naizgleda ishitreno morali da izliju jedan noseći stub za rampu do samog glavnog nadvožnjaka jer se već postavlja oplata pa kad već rade da odmah postavljaju oplatu i armaturu šire za ceo spoj.

Jankauskas + za slike. Uvek me lepo obradujes sa slikama I tacno se vidi kako lepo napreduju segmenti. Svakog leta koristim taj deo grada ta dva meseca odmora pa mi prija kad vidim da ce konacno da se zavrsi I da ce biti mnogo lakse I jednostavnije ziteljima Batajnice I okoline. Prepirke ne zelim da komentarisem samo dobar rad. Pozzdravv...

Vrh