Šta je novo?

O botovima

Veruj mi ovi što glasaju za SNS i slične njima ti najviše i putuju, imaju para iz budžeta. Ali ih zabole q za Srbiju. Ostatak su penzosi koji ne bi putovali ni da imaju više para. Omladinu najuruju iz zemlje, posebno intelektualce, to se već očigledno radi smišljeno i planski. Ne čudi me što imaju 50%+

Ja nešto sumnjam. Jedna od najgorih činjenica vezanih za sns je da ljudi prodaju obraz za minimalac, ili da budem još suroviji, za sendvič. Bot nije onaj koji agituje za nekoga, imali smo ovde ljude koji su podržavali Đilasa dok su ga ostali kritikovali, taj je bar imao neke argumente, a sad imamo vradovica.

Ne znam da li sam kacio u martu strukturu glasaca SNSa, preko 50% sa osnovnom skolom, 30ak sa srednjom i jako malo visoko obrazovanih. Ti debili citaju te komentare, to je njima i namenjeno, tj njihovoj (ne)inteligenciji. Glupi su ko k***** i upijaju te gluposti ko dobar dan.
Pa ko kupuje i cita informer? Svaki iole normalan covek bi se zapitao kada vidi naslovnu stranu sta tu nije u redu, ali SNS debil to uzima zdravo za gotovo...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=424476#p424476:jg698vj4 je napisao(la):
loyola » Чет Дец 22, 2016 6:51 pm[/url]":jg698vj4]Pazi ovog reci Vucicu da je zaista izdominirao... Pa jeste, covek je bio sa manje od 30 godina ministar informisanja, naucio kako se ubijaju novinari, uvodi diktatura i cenzura. Svaka mu cast na tome.
Sto se botova tice, uglavnom ih ubacuju u Kancelarije za mlade, gde se ceo stranacki podmladak ubacuje, pa imamo i primer na forumu gde se vise clan ne oglasava, mora da su mu zabranili da se javlja ovde. :D

Што се тиче подмладака и канцеларија за младе као параполитичких невладиних организација локалних самоуправа, ту праксу је започела ДС чије су ботове и метод рада већином и пренели у СНС многобројни прелетачи.

Vrh