Šta je novo?

Novogradnja Trošarina

Evo šta se dobije za 3000e+PDV. Izvinjavam se članovima koji su kupili nekretninu ovde, ali ovakva fasada je stvarno sramotna za tu cenu. Kako li su tek druge delove radili.

IMG_4835.jpeg

To mu dodje ovo, ako se ne varam

Poslah juce email investitoru za vise detalja posto nema jos uvek table, a ne nadjoh gradjevinsku dozvolu. Odgovorio mi samo koja me kvadratura zanima jer kao imaju dosta vec rezervisanih stanova...
ja mu poslah opet email da mi posalje dokumentaciju ili neku brosuru ne znam da li su nesto menjali od dokumenta koji je bio na sajtu Opstine Vozdovac, jos uvek mi se nisu javili...
ali na njihovom sajtu imaju svoje ranije projekte pa uzeh par da pogledam, zgrada iz 2028 jos uvek nemaju upotrebnu...
ja ne znam sta je ovo dana..koju god novu zgradu da gledam nemaju upotrebnu...

Poslah juce email investitoru za vise detalja posto nema jos uvek table, a ne nadjoh gradjevinsku dozvolu. Odgovorio mi samo koja me kvadratura zanima jer kao imaju dosta vec rezervisanih stanova
Da, poslao sam im i ja pre neki dan upit na email sa sajta, ali još nisam dobio nikakav odgovor.
koju god novu zgradu da gledam nemaju upotrebnu
Čini mi se da je ovo više proceduralni problem, nego do investitora. Zgrada u kojoj trenutno živim je useljena 2020 a tek je ove godine dobila upotrebnu dozvolu. Odbijali su nas zbog nastavka ulice koju je grad trebao da sagradi, što je apsurd jer nema veze sa našom zgradom.

Mislim da su oni pogrešili jer su na toj strani neparni brojevi. Na katastru za tu parcelu koja je rušena stoji da je vlasnik ovaj investitor.

Vrh