Šta je novo?

Novogodisnji okup forumasa 29.12.2013 Stara Hercegovina u16h

Izbor kafane za novogodisnji okup

• 1. Stara Hercegovina

Glasovi: 17 77,3%
  • 2. Kolarac

Glasovi: 5 22,7%

• Ukupno glasača
    22
Ajde da izaberemo

1. Kafana Stara Hercegovina
2. Kafana Kolarac

Nadam se da cu moci da dodjem da se vidimo svi, a glasam za 1. :) nekako mi je prijatnija.

Ajde jos neki glas mada vidim da ce verovatno biti stara hercegovina i ako sam mislio da nece vecini odgovarati zbog "losije" lokacije :)

1

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Игоре, постави гласање на овој теми, па која кафана буде имала највише гласова до 28., тамо се иде

Ubaceno i glasanje pa mozete i tamo kliknuti ili ovde dopisati

Superiska ne zaboravi da glasas za mesto okupa :)

Igor":2jrq6wo1 je napisao(la):
Misilm da bi bilo idealno u centru neko ok mesto
Ima čini mi se iznad "Casine" jedan lep caffe-restoran "Caruso" ako radi, odatle se čak lepo vidi skoro ceo Beograd kao na dlanu.

То је ресторан у згради Привредне коморе Београд, или, коме је лакше, у згради у чијем су риземљу РК Београд. Ресторан је на последњем спрату и има феноменалан поглед преко Теразијске терасе. Међутим, чини ми се да је помало прескуп и није у фазону ББ-а.

Nick Slaughter":10r06qyi je napisao(la):
Ima čini mi se iznad "Casine" jedan lep caffe-restoran "Caruso" ako radi, odatle se čak lepo vidi skoro ceo Beograd kao na dlanu.

Калипсо ваљда. и као што рече СТФ, није то у ББ фазону

Bese dobar okup doduse zbog neposotojanja rezervacije a pre svega sto u Staroj Hercegovini nije moguce popiti po koje pice bez kompletne klope presli smo u restoran Bled i mislim da nismo pogresili, sta vise nasli smo mesto za neki buduci okup.

Super smo se ispricali a kao i na svakom okupu upoznao sam uzivo i po nekog "novog" forumasa.

Fotke okup 2013 kafana banija posto je hercegovina bila krcata ,neki su potegli iz cak pariza
dsc05459.jpg

dsc05458.jpg

dsc05456.jpg

dsc05455.jpg

dsc05454.jpg

dsc05453.jpg

dsc05452.jpg

Nije Banija nego Bled, u kome nema točenog piva :)

Prvi put sa kolegama uživo, vrlo mi je prijalo. Jedino što smo ćevape mogli ranije da poručimo!

BB%252520skup%25252029_12_2013%25252002.jpg

BB%2520skup%252029_12_2013%252001.jpg

Kako ste mi svi mladi lepi i pametni - milina jedna
pre bih Vas uživo gledao na RTS 2 nego one svadjalice :) :kk: :)

boca-ica":1iv5umaj je napisao(la):
Kako ste mi svi mladi lepi i pametni - milina jedna
pre bih Vas uživo gledao na RTS 2 nego one svadjalice :) :kk: :)
Nažalost ne mogu ovi pametni ljudi sa mudrim idejama da dođu do izražaja na televizijama.
Ipak je to rezervisano za Staniju, Ekrema, JK, Žiku Šarenicu, bizMinsmene i političare viruse...

Nema tagovanja dodji na sledeci okup :wink:

Hteo sam i na ovaj ali nisam bio u gradu. Da neko bude i crna ovca sa društvenih nauka na skupu Beobuild-a :)

Vrh