Šta je novo?

Novogodisnji okup forumasa 29.12.2013 Stara Hercegovina u16h

Izbor kafane za novogodisnji okup

• 1. Stara Hercegovina

Glasovi: 17 77,3%
  • 2. Kolarac

Glasovi: 5 22,7%

• Ukupno glasača
    22

Igor

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
10.01.2007.
Pohvaljen
41.884
Milisav je pomenuo okup a i sa direktorom sam se cuo pre par dana izmedju ostalog bilo je reci i o okupljanju pa se valja dogovoriti i videti

Neki predlog je kao i ranijih godina da to bude poslednja nedelja u decembru tj 29.12.2013

Ima li raspolozenih, kako stojite sa vremenom pa da se nekako uklopimo da nas bude koliko je moguce vise da se fino i uzivo ispricamo.

Koliko me secanje sluzi a vidim i po vestima nase mesto okupljanja restoran Sumatovac je zatvoren pa bi bilo dobro naci neki drugi prostor u kome nema guzve i gde moze da se prica tj da nije prevelika buka.

Alternativa nam je bila u dva navrata Kasina ali treba proveriti kada im pocinje "zabavni" muzicki program kako bi izbegli muziku i "VIP" licnosti nedeljne veceri.

Kasina takodje otpada ,krug dvojke je zatvoren takodej ,kalenic ima zasebnu salu birtja stara i recimo 6i400 rupa dobra u ruzveltovoj

Kako je mestasce ima li koja fotka da se nadje na netu. Znas vec bitno nam je da ne bude bucno i da moze da moze vise nas da sedne bilo da su spojeni stolovi ili sl opcija

Jel mora da bude centar ili i predgrađa dolaze u razmatranja?

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Grehota mi da predlazem kada necu biti tu :(

Misilm da bi bilo idealno u centru neko ok mesto

Bio sam u klemnsou sad posluje pod bleck turtle karlo moze reci jer stalno tamo sastanci ,moze biti fino ako okupitamo jedna dio inace pivo njihovo mi teze pada Predlazite
Zidar daj kao vrsni poznavalac kafana nebi skodilo da stavis listu

Ajmo ljudi, barem kafane su postale hit, otvaraju se na sve strane. :)

Ne znam koliko Nisava odgovara, nije u centru i vise je restoran nego kafana. Mozda treba da je podrzim posto mi je u kraju ali ipak je centar najprihvatljiviji.

Jel će bude neka zakuska ili samo pivdžana i ostali alkoholni destilati? :)

Nije loša "Kuhinja" ili "So i biber" (isti gazda) zbog klope i cena, a isti je otvorio pivnicu na Banovom brdu (krilca, kobasice...)
Pivnica u hotelu Park

Pa mogli bi probati tu pivnicu u hotelu Park mogao bi Igor reci vrijeme kad krece okup i da provjeri kako izgleda to u hotelu park

Valja proveriti Mihajlo mi je pominjao za proslogodisnji okup bas hotel Park. Bacicu pogled pa javljam vreme okvirno 16h

Златно Буренце (није модерна кафана),Стара Херцеговина (исто није модерна кафана) или "Блек Туртл" у Светогорској?

Stara Hercegovina je definitivno dobar izbor, sluze toceno niksicko i dimljena rebarca :vops:

Može Stara Hercegovina.

hercegovina ruls poslije mozemo i do bosne sa trga 37 bus tacno ispred staje

Napravio sam mali obilazak predhodnih dana. Hotel par je ok sto se tice lokacije ali mi nekako ta podrmska atnosfera nikako ne lezi mislim na pivnicu hotela koja je pod zemljom.

Obisao sam takodje danas i restoran Kolarac, i mogu reci da nam je sto se sedenja tice najslicniji Sumatovcu. Lokacija Kolarca je odlicna posto je u samom centru grada i nekako je lako za nalazenje.

Licno nemam nista protiv Stare Hercegovine vidim da ste svi koji ste se javili za jedino sto je cini mi se lokacija malo losija za ostale forumase.

Ajde narednih dan dva da se dogovorimo

Vrh