Šta je novo?

Novogodisnji okup formasa - 25.12.2011

Ja necu moci da dodjem tacno u 5, nadam se da ce okup malo da potraje.

Inacem prvi ce mi biti put da dolazim :)

Na žalost, bio sam sprečen da dodjem i jako mi je krivo zbog toga.
Može li neki siže susreta, koliko vas je bilo, kako ste se proveli, ima li fotki, kakvo je pivo, koji je projekat uzet u diskusiju, jel smo izračunali koliko košta novi most, prepričavali bisere iz CAFa....
Ajmo ljudi! :)

Niko ništa da napiše? :)

Bilo nas je oko 10-15. Neko dođe ranije, neko ode ranije, pa je broj stalno varirao. Ja sam napravio samo jednu fotku, i to nije bog zna šta (zbog senzora aparata). Što se piva tiče, bio je lep izbor, pa se neki dobar ''primerak'' mogao nabosti. A da ne bi' prepričavao šta je sve bilo, nemam vremena, odma' da kažem - bilo je veoma interesantno i prijatno. Dosta dobrih i civilizovanih ljudi na jednom mestu (retkost ovih dana), par diskusija sa foruma su naravno bile neizostavne teme i na okupu (most na Adi, tramvaji, GSP...), itd. Vredelo je doći, zaista. Pa se nadam da će sledeći okup privući još ljudi.

(ovaj na kraju stola nije naš, on je od njihovih) :p

Џони где је моје пиво??? :)

Ja reko' Delija nešto reče meni na uštrb fotke, da sam isekao pivo iz kadra ili tako nešto.

ambc.jpg

^ moja reakcija

JohnnyLee":3avisf4d je napisao(la):
Delija":3avisf4d je napisao(la):
Џони где је моје пиво??? :)

био сам оправдано одсутан :) добићеш следећи пут :)

;)

Џонихсв,до ђавола рачунао сам на то да ће услед конфузије сваки Џони на форуму да ми дође вопс! :laugh:

Vrh