Šta je novo?

Novogodisnji okup formasa - 25.12.2011

Igor

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
10.01.2007.
Pohvaljen
42.026
Drugari red je po dogovoru a nadam se i buducoj tradiciji da se okupimo pred novu godinu kao prosle godine.

Posle kracek forum kuckanja smo dosli do dogovora da Kasina bude mesto ovogodisnjeg okupa pred novu godinu. Termin kao i za svaki okup neka bude nedelja zbog zauzetosti zaposlenih clanova koji bi svratili na okup.

Dakle 25.12.2011 (nedelja) u 17h

Sumatovac je kod zgrade politike odmah pored, mada moze i kasina recite sta vam vise odgovara u par postova pa da se odlucimo konacno

Nek se jave clanovi pa da odlucimo demokratskom vecinom.

Kasina je nekako opustenija i u onom uglu moze dosta da nas stane. No nek demokracija odluci. Ako ne onda ce moderacija! :D

ok moze i kasina naravno. sta kazu ostali

Ok neka bude onda Kasina ;)

editovao sam svoj prvi post i uneo Kasinu umesto Sumatovca

Pa Sumatovac je zatvoren odavno kao i grmec i mnoge druge kultne kafane. Kasina je zakon vidiom se tamo :vops:

Ja bih mogao da svratim. Nisam hteo prošli put, bio sam tada tek malo na forumu, sada sam tu 9 meseci. Pa ako me primate...

JohnnyLee":2s6v8h5j je napisao(la):
сви чланови су добродошли
Mogu doci i oni koji nisu clanovi,jedini uslov je da bar malo prate forum,to jest da ga cituckaju :)
A takvih ima znatno vise nego nas koji imamo naloge i postujemo po beobuildu.

Paz'te,ako nas nema bar 30 na okupu pocecu da banujem po forumu :cool:

Moraces da uvedes neke podsticaje! Prvo pice za dz, deset plusica, voznja sa :kum: ,... :)

ili bar
:kum: CAF na ,,2,, samo za BB uz :vops: i to dva kruga :laugh:

Kartograf":1re8nhnf je napisao(la):
Pa kad zakazujete okupljanje na Bozic :p :cool:
To stvarno nije bila namera.Nego se tako pogodilo da je zadnja nedelja pre nove godine ovaj datum.Nadam se da se ne ljutis :)

Sto se tice stimulacija,bolje da vam 2012ica obezbedi voznje krticom,to je realnije.

Kad smo vec kog 2012-ice javio mi se i najavio svoj dolazak :)

Terazije, u Kasini ;) bicemo verovatno kao i poslednji put skroz kad se udje pa levo u cosku

Bas tako.Ko prvi dodje od forumasa nek zauzme onaj lepi slavski sto skroz do kraja levo kao prosli put :vops:

Vrh