Šta je novo?

Novogodišnji okup forumaša 2015 - Subota 26. decembar u 17h restoran Šumatovac

Datum okupa

• 26. Decembar (Subota)

Glasovi: 22 64,7%
  • 27. Decembar (Nedelja)

Glasovi: 12 35,3%

• Ukupno glasača
    34
Vreme je da se odluci tj napravi presek ankete.

Okup ce na osnovu rezutata ankete biti u subotu 26. decembra, u 17h u restoranu Sumatovac.

Nadam se da ce i deo forumasa koji su bili za nedelju naci vremena i mogucnosti da se vidimo.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=363445#p363445:33q7gt8k je napisao(la):
EUKALIPTUS » 20 Dec 2015 12:13 am[/url]":33q7gt8k]Odlična ideja. Potrudiću se da se pojavim, jer do sada ni jednom nisam bio ni na jednom okupljanju forumaša sa beobuilda, a jako dugo sam na forumu. Ima nekih članova koje bih voleo da vidim na okupu, a to su sole, norexan, becks, csi, i izvinjavam se svima koje nisam spomenuo a sa kojima sam za ovo vreme izgradio lepu saradnju.
Pa da bude spoj "nespojivog" :D
Vrlo rado bih došao, nemam ništa lično protiv nekoga, sa Filipom sam kasnije izgladio odnose i baš mi je drago zbog toga.
Ipak, ovog puta se neću moći odazvati, vikend je radni, ali se svakako nadam nekom drugom prilikom da će doći do susreta :)
Ujedno svima želim lep provod! :)

Наравно да ћу доћи на окуп, пре свега због жеље и воље да се упознам са појединим члановима (Соле, Еукалиптус и да не набрајам даље).

Ako Becks89 bude dolazio, da mu ponesem malo "one" hemije ?

Izgleda da ce becks provesti radno ovaj vikend ali bi bilo fino neki drugi put da ga opremis da moze da uglanca po koji njegov bus.

Вероватно ћу и ја доћи, пошто иде директор, а и таман бих могао да упознам зексланда :)

Ја имам жељу да упознам Гагу мог бившег комшију... :D

И ја бих волио упознати многе. Долази ми прија на бабине снајки. Са тиме се није шалити. Боже здравља, биће прилика.
Пуно поздрава свима који буду дошли, и да се лепо дружите.

Ja sam na zalost daleko, ali vas sve pozdravljam i zelim da se lijepo provedete!

Nažalost nisam u mogućnosti da dodjem veliki pozdrav,lep provod i do skorog vidjenja nekom drugom prilikom :gobb:

Do koliko sati ste u Šumatovcu ?
Kritična masa kreće u 17, verujem da će se završiti oko 18.
Potrudio bi se da svratim barem na kratko, ukoliko budete tamo.
Nadam se da mogu bicikl da unesem u Šumatovac.

Ne pamtim da smo se zadrzali manje od 3 sata a bude i vise

a hoce li biti reprize vidjenja i u nedelju.Ne bi bilo lose da se napravi

Uh tesko zato smo i birali jedan dan. Ali bice okupa nadam se i tokom godine. Prednovogodisnji je praktican jer deo forumasa koji zivi van Srbije dolazi za praznike pa je u mogucnosti da dodje na okup.

Pozdrav za sve koji su bili na okupu ko nije bio moze samo da mu bude zao fotke bogami kasnije lakunoc

20151226_202828.jpg

20151226_202851.jpg

20151226_202854.jpg

20151226_202856.jpg

:gobb: :gobb: :pob: :pob: :sesir:

Hehehe, nadam se da su ćevapi bili ok :)
Drago mi je što smo se videli uživo, a krivo što nisam duže ostao.

Eto na slici vidi se ono što izvire iz forumskih postova , lepi , mladi i pametni
:kk:

^^ Dobro je što sam stigao kasnije, da ne kvarim sliku. :p Bilo je vrlo prijatno, pozdrav svima došlima, ali i odsutnima, sve naj u Novoj Godini!

Takodje da podelim utiske. Bilo je sjajno videti se i ispricati. Hvala svima koji su dosli ali i onima koji su imali zelju ali su ih obaveze sprecile.

Vrh