Šta je novo?

Novogodišnje okupljanje forumaša restoran Kolarac 23. dec (subota) od 18h

Subota 23. decembar samo jos da vidimo oko mesta, jedna od opcija je Kolarac.

ako imaju roštilj, može! :D i ja idem u karantin da se ne razbolim ko prošli put

Da uzmemo ceo Baltazar pa udri po krilcima i ćevapima...forumaške brigade... :D

После сваког окупа, та кафана се угаси. Треба водити рачуна :lol:

Moze ljudi sto se mene tice... Samo javite mi dan, da menjam smenu, najmanji je problem za mene :) . Da li ce Profan da banjava? Njega cekam uveliko :D

Dobro bre dragance, sto mi ne rece ranije za ovu temu, tek sad je videh, bas mi krivo, puno lepih i zanimljivih komentara na prvoj strani, posebno ovaj @blade.

Steta sto na jednom kvalitetnom forumu (sto automatski povlaci i mnogo kvalitetnih ljudi), preovladjuje sujetno vredjanje neistomisljenika (cesto i u formama ironije i sarkazma), i neprincipijelno bot-klan komentarisanje. Ja bas i nisam licimur :laugh: (sto rece @kokos), pa se pojedinci, koji su vredjali a da ih ja nisam prethodno uvredio (a posle pomenute inicijacije 'zestinom'), svakako ne bi najbolje proveli. Jer, sto rece @ksenija, neke stvari jednostavno NE SMEJU da se desavaju, bez obzira da li je komunikacija virtuelna ili 'stvarna'.

Kako sam i 'omiljen' ovde, koliko earhmoving i ksenija nisu zajedno :lool: , posebno diškovoj 'staroj bot-klan ekipici' koju tako cesto i emotivno pominje u 'zeljama, cestitkama i pozdravima', bolje je da ne kvarim vece.

Svakako, lep provod svima koji dodju. :sesir:

Tebra ja sam nezavistan u celoj toj prici, imam svoje ja i makar ce mene biti super :D

@Bumbarevo brdo

Iako sam se oprostila od BB foruma ne odolevam da se oglasim na ovoj temi. Kome si neomiljen potpuno je nevažno, isto važi i za Earthmovinga i mene. Jedno je sigurno, moje poštovanje prema tebi i Earhmovingu je prisutno a to podrazumeva mnogo toga, i ne može biti slabiji osećaj od onih koji te/nas ne vole.
Uvek postoji mogućnost da se sastanemo, onako kamerno, uz moje punjene kifle i piće po želji.
:skidamšeširić: za moje favorite.

Ostalima koji budu na okupu želim lep provod.

@Ksenija

"Oprostila od BB foruma" ???
:(
I ko ce meni sad da smanjuje godine?! ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Ne vidim potrebu da me neko voli ili ne voli, ne samo ovde nego bilo gde a na forumu pogotovu! Diskusija je diskusija! I sa svakim sa kim može da se porazgovara ću porazgovarati makar im smetao TC Rajićeva :) Potpuno irelevantno! Ili, da pojasnim nekima: Nije bitno oko čega se neslažete već ono oko čega možete da se složite, budite malo pozitivni! Svaki skup do sad je bio lep, a ima i ćevapa makar išli u pm za njih :)

Ne glumite uvređene mlade, smešno je.

Utvrdite datum i stavite ga u naslov za nas rasejane :vops:

Datum je odredjen 23. decembar (subota). Ostalo je jos da rezervisem u Kolarcu pa cu postaviti i sticky obavestenje.

Naravno svi su vise nego dobrodosli da se vidimo upoznamo ispricamo.

Svratio sam do restorana Kolarac i sredio rezervaciju za 23. decembar (subota) od 18h.

23. decembar (subota) od 18h, restoran Kolarac u Knez Mihajlovoj
rezervisan nam je deo blize šanku, bordo fotelje

Pogledajte prilog 1

Baš mi je žao što neću moći da dođem, ali nažalost dan pre putujem. Biću uz vas duhom! Ko je za viđanje posle NG?. :)

Vrh