Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
NOVOGODIŠNJE OKUPLJANJE FORUMAŠA DECEMBAR 2019 - RESTORAN KOLARAC 21. DECEMBAR (SUBOTA) OD 18h
Drugari, ja sam se maltene samo zbog ove teme ulogovao na forum, posle nekoliko meseci, da vam pošaljem pozdrave iz Češke, gde sam se vratio studentskom životu. I da vas zamolim da popijete jedno i za mene, a može i koji ćevap koliko se sećam u Kolarcu su odlični.
Како вам завидим на лепом дружењу, драги БеоБилдери. Надам се да ћу убудуће и ја моћи да вам се придружим.
Него, како би било да се ова окупљања одржавају бар још једном годишње. Рецимо, крајем јуна, пред летње одморе. Тад може да се заузме нека башта, па да терамо кера дубоко у ноћ.
Или да џумле одемо до Кошутњака, Авале или Калемегдана.
Ima nas dosta po svetu, a obicno u to vreme su odmori, tako da bi zaista bilo lepo organizovati oko Vidovdana jos jedno druzenje :kk: Na krau krajeva druzenja nikad nije viska!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.