Šta je novo?

Novi SRC za Beograd

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mitroslav

Intermediate
Učlanjen(a)
09.02.2019.
Poruke
294
Pohvaljen
170
Beograd ima nekoliko SRC-a.
Šta mislite o ideji izgradnje još jednog?
Moj predlog za mesto je između Ritopeka i Smederevskog Puta.Po meni je ovo najbolja lokacija jer nigde u blizini nema SRC-a,a veliki broj ljudi živi na tom području.Postoje Šumice,ali one nisu baš SRC.Razmišljao sam i o tome da lokacija bude negde u nekom Podavalskom selu,mada je meni bolja ideja na smederevskom putu.Ali opet,mogu se izgrditi oba.
Sva druga mesta imaju tu negde SRC,samo ovaj deo grada nema.Doduše nema i Veliko Selo,Slanci i Lešće,ali je tu Tašmajdan do kog mogu lako doći.
Slična situacija je i sa podavalskim selom,koji mogu do bazena na Banjici.Leva obala nema pravi SRC,ali imaju SC u Kovilovu(Privatni)uz još nekoliko privatnih terena,pa im to dođe kao zamena)
Što se imena tiče imam nekoliko predloga:Vlade Divac,Filip Filipović,Belo Brdo,Ritopek,Heroji sa Košara(Jedna od omiljenijih tema srpskog naroda),...
Predložio bih da otvranje proprate i nove linije gradskog prevoza:
312 (Ritopek - SRC)
314 (Boleč - SRC)
315 (Leštane/Ravan/ - Leštane - SRC)
316 (Vinča - SRC)
317 (Kaluđerica - SRC)
410 (Zuce - Pinosava - Beli Potok - Beli Potok/Železnička Stanica/ - SRC)
 
Ja sam skontao šta je, ali svaka čast na pitanju. Ako se iz praktičnih razloga pojam/sintagma označavaju skraćenicom, prvi pomen tog pojma/sintagme treba da bude potpun..
U ovom slučaju: "Beograd ina nekoliko sportsko-rekreativnih centara (SRC)..." Ili samo u naslovu teme: "Novi Sportsko-rekreativni centri (SRC)".
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637893#p637893:5sjfzgyw je napisao(la):
Bukira » 10 Јул 2019, 12:58[/url]":5sjfzgyw]Šta je SRC?

вљада ти је било јасно када си прочитао Шумице, Таш и Бањица, спортско-рекреативни центар
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh