Šta je novo?

Nova zgrada Specijalnog suda u Beogradu

STELLANOVA

Beginner
Učlanjen(a)
27.12.2011.
Pohvaljen
1
Specijalni sud dobija novu zdradu
Izvor: Tanjug

Beograd -- Specijalni sud u Beogradu u kom će se održavati suđenja za organizovani kriminal i visoku korupciju dobiće još jednu zgradu, najavio je Slobodan Homen.

Nova zgrada za Specijalni sud, nalaziće se na placu pored postojeće zgrade u Ustaničkoj ulici i sa sadašnjim sudom će biti povezana pasarelom, rekao je Homen Tanjugu.

Završni projekti su u toku i izgradnja će početi ove godine, napomenuo je državni sekretar.

On je dodao da se tokom godine očekuje i početak zidanja nove zgrade tužilaštva u Ulici Kneza Miloša, na lokaciji koju je Ministarstvo pravde dobilo od grada Beograda.

Prema sadašnjim planovima u toj zgradi biće smešteno Republičko javno tužilaštvo i Apelaciono tužilaštvo, a mogućnost preseljenja Višeg javnog tužilaštva i Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu u istu zgradu je u razmatranju.

Uz preseljenje parničnog suda u zgradu "Aeroinženjeringa" koja će do polovine godine biti adaptirana za sudske namene, nove dve zgrade bi, prema Homenovim rečima, trebalo da reše postojeće funkcionalne probleme i obezbede uslove za još efikasniji rad beogradsakog pravosuđa.

Zna li se nesto vise o ovome?

Pravosuđe je izgleda najveći investitor u srpsko građevinarstvo :D

Mene interesuje sta je radio i cime se bavo aeroinzinjering prije nego sto su ga zajednickim snagama upropastili karic i vijeciti ministar prijer roka mrka

Mene interesuje šta je radio i čime se bavio Aeroinzinjering, prije nego što su ga zajedničkim snagama upropastili Karić i viječiti ministar prije roka,Mrka?

Vucko 35 vidim da nemas pametnija posla nego da se bavis gramatikom ,budi malo poduktivniji posto nikad neces stici sve poprviti imam preko 8 000 postova

Директоре, дечко ваљда има вишак времена, па не зна шта ће са њим, а и са собом вероватно :p Ето, тек има пар постова, а члан је од маја 2008. године :bash:

Da a vecina su kvazi popravke mojih postova dokon covjek ,Gago hvala na cuvanju garda

Vrh