Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 69.350
Драган ће бити обласни господар у близини Врдника, а не шофер кад останемо без нафте и последично утонемо у анархију.Nemoĵjjj kopljem ,
pogodiceš Dragana kao glavnog šofera![]()
Драган ће бити обласни господар у близини Врдника, а не шофер кад останемо без нафте и последично утонемо у анархију.Nemoĵjjj kopljem ,
pogodiceš Dragana kao glavnog šofera![]()
Zato što nije podoban vlasnik Amerima.Зашто ако се промени власник?
Pa više je to da stave pod kontrolu svu infrastrukturu za naftu u EvropiЗначи ипак је financial bullyng a не брига за нападнуту земљу.
Штета, твој инпут је увек драгоцен.Opet me nešto prozivaš?! Šta je tebi?
U ovakvoj raspravi nemam nameru da učestvujem. Pisao sam ovde mesecima i ko je pratio temu zna moj stav oko NISa : povratak vlasništva Srbiji.
![]()
Komšije preuzimaju Lukoil
Rumunska vlada odobrila je danas dekret kojim se omoguÄava preuzimanje lokalnih resursa kompanija koje podležu meÄunarodnim sankcijama, meÄu kojima je i ruski Lukoil.www.b92.net
To nije moguće jer je NS rafinerija deo (vlasništvo) NIS-a. Barem dok se NIS ne nacionalizuje. A ako se nacionalizuje, nema potrebe, jer onda imamo Pančevo, koje je dovoljno.Mani te se babskog narikanja
izgleda da je to sladje nego gledati dr.opcije
Sve sami stručnjaci a nigde procene za koliko vremena može se NS rafinerija (makar po kineskom brzom metodu) osposobiti sa osnovnim funkcijama
u cilju namirivanje minimalnih potreba koje obezbedjuju funkconisanje
Hajde prvo da vidimo u grubo potrebno vreme , nabavka delova postrojenja
a tek posle gledati cenu.
![]()
Prodate su dve rafinerije, skladišta, pumpe, upravne zgrade, odmarališta, sva nalazišta nafte - i pazi ovo - sva nafta koja postoji u nalazištima, postojećim i budućim.Auuu...
spqr5, Hvala,
nisam znao da je i ons prodata
znaci za one ,, simbolične,, Pancevacke pare otišo i NS![]()
"Ne možemo računati da se (za uvoz, snabdevanje) oslanjamo na Dunav, železnicu, i da očekujemo da država to neće osetiti - to je nemoguće. Povećan uvoz može da produži život zalihama, što i sada činimo. Uvoz je skočio sa nekih (oko) 35.000 tona na 100.000 tona dizela mesečno, što znači da još imamo prostora", naveo je Mićović.
Dokle ćemo mi izigravati moralnu policiju na sopstvenu štetu?Pa više je to da stave pod kontrolu svu infrastrukturu za naftu u Evropi
To je stage I, само што влада националног спаса fail-ује и наступа прво фаза општег нереда са крахом државног апарата где су на удару бесног народа прво државни чиновници из редова СНС, а онда и остали политичари, па следи формирање моторциклистичких банди друмских пресретача, речних пирата, црне берзе, комуна соларних номада, сеоских гарди, урбаних сакупљача, шумских хајдука, слободних зидара и инжењера, и осталих нових слојева новог анархистичког друштвеног поретка.Zaboravljaš @Дошљак realniji scenario od tog tvog mad max, neutralna gomila izlazi iz kafića i sa kaščicama od espressa u istima ide ka ćacilendu koji ne brane organi reda jer nisu primili plate, kad ono nema ni lojalista, novi lopovi i biznismeni su već zapalili sa lovom, a bivši robijaši i secikese nisu primili dnevnice pa nema ni njih i pada crveno crna banda, narod ih jurinpo ulicama sto bi rekao Bakić jer nema goriva pa samo mogu peške da ih jure, formira se vlada nacionalnog spasa, nacionlizuje se NIS, dugovi se vracaju i plate placaju od zaplenjenih milijardi koje je sekta opljackala... I ziveli smo srecno do kraja zivota.
Ne nadam se ja. Ja bih voleo da odgovaraju svi koji su se obogatili na račun naroda ali ti očigledno ne poznaješ prirodu kapitala. Za vreme Slobe su pljačkali Mišković, Beko, Karici,,,,zatim su nastavili to da rade za vreme žutih stim što su se pojavili novi tajkuni Djilas, Djelic, Kolesari Janjusevici i mnogi drugi koji su sa ovima od ranije nastavili da rade i za vreme SNS kada su se pojavili i novi u vidu Petrovića, Macura...jel neko odgovarao? Mišković kratko i oslobođen a država platila milione. Nemam ništa protiv da se zanosis detinjastim mislima za koje bih voleo da se ostvare, samo ti kažem da nije realno.Samo se ti Rafal nadaj da ce lopovi da se izvuku i ovaj put... Nece Bakic da juri, on je prorok nema potrebe on da juri, jurice svi koje su ovi maltretirali, ugnjetavali, a ima ih jako puno. To je cak i procena policije, da je osvetnicki potencijal nikada veci...
Srbija ulazi u NATO vrlo brzo. Tu se ne pita ni vlast, a kamoli narod.Oteti NIS i ući u NATO kako bi se sprečio nuklearni revanšizam terorističke tvorevine na severoistoku
Čini mi se da mora da se meša sa naftom iz uvoza, a svejedno NIS neće moći da radi kada 1) Ameri primene sekundarne sankcije prema NBS-u 2) NBS dobrovoljno otkači NIS.Gde je sirova nafta iz domaće prizvodnje i zašto te količine nisu dovoljne za mimimum minimuma prizvodnje?
Ima par puta u toku teme....nego jedno tehničko pitanje.
Gde je sirova nafta iz domaće prizvodnje i zašto te količine nisu dovoljne za mimimum minimuma prizvodnje?