Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

Искрено не знам како јој успева да се вуче по тим управним одборима. А Вук је дно. Коју је тај лик имао подршку 90их и то за то - што у ствари није био..

dok je na mesto potpredsenika Odbora imenovan Dragutin Matanović.

Ovo je prvi put da je izabran potpredsednik, koji je član Odbora direktora, imenovan od strane Vlade Srbije.

Jel ovo valja ili ne?🤔

1000019842.jpg

Obistinile se crne slutnje, gorivo otišlo na 300 din, čak i bez Gazprom loga. Standard opao toliko, da se nudi i jeftini benzin od 92 oktana. 😂

Pogledajte prilog 247171

Obistinile se crne slutnje, gorivo otišlo na 300 din, čak i bez Gazprom loga. 😂

Poštovani, očigledno ne znate da razumete napisano. Ako bih bio maliciozan, možda bih rekao da ste nepismeni ali neću da idem toliko daleko.

Rekao sam ranije tokom ove godine da bi cene otišle nakon nekog vremena (u mesecima) u nebesa da su sankcije nastupile na snagu a naši rešili da ne rade ništa.

Kao što vidimo, već je sve odavno dogovoreno nego se ide postepeno.

Nedavna imenovanja u Odboru direktora NIS-a su slušanje OFAC-ovih preporuka.

Ne razumem da li neko uopšte sumnja da bi cene porasle? Naravno da bi.

Zamislite da samo NIS pumpe prestanu sa radom. Sav narod koji tamo sipa, sipao bi na MOL/OMW itd.. E sad, spoiler alert, nijedna pumpa nema beskonačne rezerve goriva. I svakoj treba dostavljanje cisternom.. A de su svi ti kamioni ako je NIS flota pod sankcijama? I odakle da uzmu? Iz Mađarske? Aha, njihova rafinerija je na dugme i odjednom mogu da dignu preradu 50%.

Ne bi ni cena bila problem. Država bi momentalno uvela ograničenje u vidu nekih kupona za gorivo. inače bi se ponovio scenario sa kvascem iz doba korone :D

Ali, nema od sankcija ništa dokle god je Hrvatima u interesu da Janaf radi. A usput, ne treba ni Evropi energetski haos u njenom dvorištu. Pre bi se desila nacionalizacija.

Poštovani, očigledno ne znate da razumete napisano. Ako bih bio maliciozan, možda bih rekao da ste nepismeni ali neću da idem toliko daleko.

Rekao sam ranije tokom ove godine da bi cene otišle nakon nekog vremena (u mesecima) u nebesa da su sankcije nastupile na snagu a naši rešili da ne rade ništa.

Kao što vidimo, već je sve odavno dogovoreno nego se ide postepeno.

Nedavna imenovanja u Odboru direktora NIS-a su slušanje OFAC-ovih preporuka.

Humor ti nije jača strana.

Брате мили, ко зна из које губерније је ова слика.

Moja slika, ja znam. Gubernija koja ima svoju naftu, a nije Rusija. Podeli sa 5,33 za cenu u dinarima.

Vrh