bio sam u Nišu prvi put nakon par godina, iznenadio sam se brojem turista preko dana, možda prosto nisam nikada svraćao u ovo doba godine, ali se ne sećam da je ranije bilo tako
lepo je videti avione kako nadleću grad, pretpostavljam da je to jedan od razloga što je sada turistima Niš dostupniji
s druge strane, pored par novina u centru grad mi generalno odaje isti utisak kao i ranije, dosta je haotičan i čudi me da neka mesta još uvek nisu pipnuta ili barem našminkana
sviđalo mi se što sam video dosta radnika na tvrđavi kako čiste i kose travu, retkost je kod nas videti da se celodnevno radi na održavanju, ali da li je to samo pred Nišvil ne znam, jer mi ostatak grada ne deluje toliko uredno.. sve van centralnih ulica i trgova je u užasnom stanju, mada je i u tim frekventnijim delovima i dalje mnogo fasada gladno za obnovom
atmosfera u gradu je super, dosta ljudi, dosta turista i generalno je opuštena atmosfera.. i dalje mi se sviđa onaj parkić između trga i keja
moram da pohvalim autobusku stanicu, shvatio sam da mi je to izgleda omiljena stanica kod nas iz prostog razloga što uvek naletim na slobodan šalter i što su peroni prostrani.. bez obzira što sama stanica estetski nije ništa posebno, ubedljivo imaju najhumaniji peron.. bio sam i u novom kliničkom centru, lepo je za promenu ući u bolničku zgradu koja ne liči na Silent Hill