dragan
Professional

Niš planira ponovno uvođenje tramvaja - Radi se studija o izmeštanju pruge iz centra grada
Niš planira ponovno uvođenje tramvaja - Radi se studija o izmeštanju pruge iz centra grada

Da li će moći da bude povezan i aerodrom?Ali taj koridor nema mnogo jakih tačaka presedanja.
Ali taj koridor nema mnogo jakih tačaka presedanja.
Linija bi verovatno išla od one kasarne pored glavne ž.s. pa pirotska rampa, ćele kula, stop šop.
Ideja nije loša, ali imaće uticaj na gradski saobraćaj u Nišu koliko ima i BgVoz u Beogradu
Značiće najviše ovima od stop šopa ka banji.
Malo sam tražio na netu i naleteo na ove članake iz 2016.Jel se taj projekat spominje kao nesto sto bi moglo biti realizovano, . .
Koliko bi Srbija lepše izgledala da nismo imali komunizam...Jedna od, po meni, najlepših zgrada u Srbiji. Nalazi se u Niškoj Banji. Stanje je, blago je reći, katastrofa
Pogledajte prilog 171765
Bar da su stavili lažna vrataTu je i jedna od "najdebilnijih" zgrada u Srbiji, pri Univerzitetu
Pogledajte prilog 171766
Slazem se, nego cudi me da je gotivis, s obzirom da ima elemente mrske ti gotike...Jedna od, po meni, najlepših zgrada u Srbiji. Nalazi se u Niškoj Banji. Stanje je, blago je reći, katastrofa
Pogledajte prilog 171765
Pa ja sam govorio tebi da smo uklopili romaniku u raški stil, ne razumem zašto bi mi onda npr. gotila smetala?Slazem se, nego cudi me da je gotivis, s obzirom da ima elemente mrske ti gotike..
Mozda zato sto je jos vise katolicka, zapadna i nesrpska i od romanike.ne razumem zašto bi mi onda npr. gotila smetala?