- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 47.772
Proveri na sajtu https://www.suncalc.org/
Hvala za ovoU zavisnosti od sprata na kojem je stan, poslovna zgrada će praviti senku u prvom delu dana, čak i tokom toplijeg dela godine u jutarnjim satima. Ali u drugom delu dana nema tih problema, jer u pitanju je zapadno / jugo-zapadno orijentisan stan. Još jedna prednost tog konkretnog stana je što gleda direktno na taj otvor, a ne u komšijski stan, tako da ništa ne zaklanja pogled, bolja privatnost, a i osunčanost u drugom delu dana tokom većeg dela godine.
Pogledajte prilog 257658
Stan obeležen strelicom je severno-istočne orijentacije i nije odmah uz poslovnu zgradu tako da ćete imati jutarnjeg sunca, ali ne baš do podneva.Hvala za ovo
Mislio sam na stan obeležen strelicom, ne ovaj obojen u crveno. Samo sam koristio screenshot dostupnog stana sa sajta, moja greška da ovo ne pomenem, izvinjavam se.
Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).I necemo biti povezani. Izmedju Stepe i NG ce se nalaziti bulevar sa 4 trake, plus 20-30m zelene povrsine.
Cak i dok se bulevar ne izgradi, nece se moci proci jer je tu “dzungla”.
Ako bude tako to ce biti sjajno!Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).
Hvala Dragana na konkretnom odgovoru.Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).
U kojoj direkciji ste pitali? Ako bude tako, to je sjajno.Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).
Gledajuci projekat Elixir-a, ne vidim da se stanovi na PS razlikuju znacajno od onih na nizim spratovima, ako je sudeci po skici na sajtu.Pozdrav svima,
Da li je neko možda kupio stan na povučenom spratu? Od opcija koje smo gledali u lamelama G i H za stanove od 77m2 su ostali samo stanovi na povučenom spratu. Bili smo na razgovoru ali nisu imali skicu stana. Da li je iko kupio stan na povučenom spratu i da li je dobio skicu stana? Ujedno, bilo koji komentar vezano za povučen sprat bi baš pomogao, pošto se premišljamo zbog raznih predrasuda. Hvala
Moje razumevanje prema ovoj slici projekta sa sajta je da povučeni sprat ima i neku terasu (kako to obično biva) ali po ovome što ste vi poslali se
Za stvarno stanje stvari, moraju da posalju skicu. Iz iskustva znam da nisu svi stanovi na PS sa velikim terasama.
Stanove sa sajta skidaju tek kada se izvrši deo ili u celosti uplata ( ne skidaju čak ni kada se potpiše predugovor i ugovor).Da li se ova osnova bitno razlikuje od Elixir projekta?
Zna li iko jel stanje na sajtu realno oslikava neprodate stanove i cenu? Imam utisak da se ništa bitno nije promenilo od pre otprilike 2 meseca…
Zna li iko jel stanje na sajtu realno oslikava neprodate stanove i cenu? Imam utisak da se ništa bitno nije promenilo od pre otprilike 2 meseca…