Šta je novo?

Nemanjin grad [Stambeno poslovni kompleks]

Pozdrav komšije
Može li se ovde računati na sunce do podneva?
Pogledajte prilog 257612

U zavisnosti od sprata na kojem je stan, poslovna zgrada će praviti senku u prvom delu dana, čak i tokom toplijeg dela godine u jutarnjim satima. Ali u drugom delu dana nema tih problema, jer u pitanju je zapadno / jugo-zapadno orijentisan stan. Još jedna prednost tog konkretnog stana je što gleda direktno na taj otvor, a ne u komšijski stan, tako da ništa ne zaklanja pogled, bolja privatnost, a i osunčanost u drugom delu dana tokom većeg dela godine.

Screenshot 1.png

U zavisnosti od sprata na kojem je stan, poslovna zgrada će praviti senku u prvom delu dana, čak i tokom toplijeg dela godine u jutarnjim satima. Ali u drugom delu dana nema tih problema, jer u pitanju je zapadno / jugo-zapadno orijentisan stan. Još jedna prednost tog konkretnog stana je što gleda direktno na taj otvor, a ne u komšijski stan, tako da ništa ne zaklanja pogled, bolja privatnost, a i osunčanost u drugom delu dana tokom većeg dela godine.

Pogledajte prilog 257658
Hvala za ovo :)
Mislio sam na stan obeležen strelicom, ne ovaj obojen u crveno. Samo sam koristio screenshot dostupnog stana sa sajta, moja greška da ovo ne pomenem, izvinjavam se.

Hvala za ovo :)
Mislio sam na stan obeležen strelicom, ne ovaj obojen u crveno. Samo sam koristio screenshot dostupnog stana sa sajta, moja greška da ovo ne pomenem, izvinjavam se.
Stan obeležen strelicom je severno-istočne orijentacije i nije odmah uz poslovnu zgradu tako da ćete imati jutarnjeg sunca, ali ne baš do podneva.
S obzirom da su lamele koje gledaju na Peke Dapčevića sigle do povučenog sprata možete i na samoj lokaciji proceniti koliko će biti osunčana ta strana.

I necemo biti povezani. Izmedju Stepe i NG ce se nalaziti bulevar sa 4 trake, plus 20-30m zelene povrsine.

Cak i dok se bulevar ne izgradi, nece se moci proci jer je tu “dzungla”.
Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).

Ja sam ovo pitala u direkciji i rekli su da ce se napraviti komunikacija sa Stepom. Bice put napravljen u ravni gde ce biti otprilike poslovna zgrada u Nemanjinom gradu i izbijace na ulicu Timocke divizije u Stepi (izmedju kafica Stepa i DZ u Stepi).
Hvala Dragana na konkretnom odgovoru.

U kojoj direkciji ste pitali? Ako bude tako, to je sjajno.

Da li to onda znaci da ce biti ukrstanja sa SMT kad se izgradi, ili je to samo privremeno? Tesko mi je da poverujem da ce tu biti ukrstanja, jer prema dosadasnjem planu za SMT, planirano je samo ukrstanje sa Peka Dapcevica tu.

Pozdrav svima,

Da li je neko možda kupio stan na povučenom spratu? Od opcija koje smo gledali u lamelama G i H za stanove od 77m2 su ostali samo stanovi na povučenom spratu. Bili smo na razgovoru ali nisu imali skicu stana. Da li je iko kupio stan na povučenom spratu i da li je dobio skicu stana? Ujedno, bilo koji komentar vezano za povučen sprat bi baš pomogao, pošto se premišljamo zbog raznih predrasuda. Hvala

Kupili smo mi stan na PS i uz predugovor smo regularno dobili skicu stana. Ako Vas interesuje nesto konkretno, pitajte.

Sto se tice prednosti i mana, diskutovali smo o tome ranije na temi. Pocnite od ove poruke, pa nastavite do kraja strane.

Pozdrav svima,

Da li je neko možda kupio stan na povučenom spratu? Od opcija koje smo gledali u lamelama G i H za stanove od 77m2 su ostali samo stanovi na povučenom spratu. Bili smo na razgovoru ali nisu imali skicu stana. Da li je iko kupio stan na povučenom spratu i da li je dobio skicu stana? Ujedno, bilo koji komentar vezano za povučen sprat bi baš pomogao, pošto se premišljamo zbog raznih predrasuda. Hvala
Gledajuci projekat Elixir-a, ne vidim da se stanovi na PS razlikuju znacajno od onih na nizim spratovima, ako je sudeci po skici na sajtu.

Iz skice PS, lamela G, ono sto je na sajtu stan 9.7, ovako je izgledao u Elixir-ovom projektu:

IMG_6318.jpeg

I lamela H, ono sto je na sajtu stan 10.4:

IMG_6317.jpeg

Hvala na brzom odgovoru i slanju skice. Moje razumevanje prema ovoj slici projekta sa sajta je da povučeni sprat ima i neku terasu (kako to obično biva) ali po ovome što ste vi poslali se vidi da je terasa samo tih 5m2. Pokušavamo da odlučimo između stana 10.4 na povučenom spratu i 9.3 na 3.spratu (ista kvadratura i ista orijentacija) pa ako bilo ko ima neke sugestije/predloge, dobrošlo je. Hvala još jednom

Moje razumevanje prema ovoj slici projekta sa sajta je da povučeni sprat ima i neku terasu (kako to obično biva) ali po ovome što ste vi poslali se

Imaju dosta veću terasu, treba da ih pitate za skicu. U jednom momentu su na sajtu za neki stan od 45m2, koji je u tom trenutku jedino ostao na povučenom spratu, prikazivali upravo tu skicu koja se dosta razlikuje od ostalih stanova iste kvadrature na toj vertikali. Pretpostavljam da je ista stvar i u ovom slučaju - veća terasa na račun te dve sobe.

Samo napomena, skice iz Elixir-ovog projekta sam koristio kao referencu. Ne znaci da je u stvarnosti tako.

Za stvarno stanje stvari, moraju da posalju skicu. Iz iskustva znam da nisu svi stanovi na PS sa velikim terasama. Neke lamele su na PS u ravni sa ostatkom zgrade pa je onda terasa slicne velicine.

Za stvarno stanje stvari, moraju da posalju skicu. Iz iskustva znam da nisu svi stanovi na PS sa velikim terasama.

Moguće da je to slučaj i sa ovim većim stanom, tj da je takav kakav jeste, kao i svi ostali na toj vertikali. Zato je bitna skica. Sigurno je imaju, ako ne konkretno za taj stan, imaju sigurno osnovu spratova, pa i povučenog sprata.

Meni su poslali osnovu PS lamele D ako nekog interesuje:

IMG_6329.png

Kad smo vec kod skica, jel ih je pitao neko za detaljnije skice od one koja se dobije uz ugovor?

Da li se ova osnova bitno razlikuje od Elixir projekta?

Zna li iko jel stanje na sajtu realno oslikava neprodate stanove i cenu? Imam utisak da se ništa bitno nije promenilo od pre otprilike 2 meseca…

Da li se ova osnova bitno razlikuje od Elixir projekta?

Zna li iko jel stanje na sajtu realno oslikava neprodate stanove i cenu? Imam utisak da se ništa bitno nije promenilo od pre otprilike 2 meseca…
Stanove sa sajta skidaju tek kada se izvrši deo ili u celosti uplata ( ne skidaju čak ni kada se potpiše predugovor i ugovor).
Tako da sigurno ima dosta stanova koji su u tim procedurama ili čekaju odobrenje kredita. Primer su manji stanovi koji još stoje a sigurno su nekako rezervisani, na čuvanju, itd...

Pozdrav svima,

Rezervisali smo stan 7.8 u lameli E drugi sprat i brine me onaj jednokrilni prozor u dodatnoj sobi, da li znate koje su dimenzije prozora i da li mislite da će imati dovoljno svetla u toj sobi? Pretpostavljam da ne bi trebalo da bude velike buke bez obzira što je drugi sprat ali svakako bih da čujem još neko mišljenje.

Takođe, da li znate da li je urađena kišna izolacija u garaži na -3?

Evo skice dobijene od nove vizantije. S obzirom da su dve devojke/žene/gospođe iz prodaje jako konfuzne sa informacijama koje daju, neću reći da li je ovo elixirova skica ili njihova.

Prilozi

• Lamela H - 10.39.pdf
    116,8 KB · Pregleda: 72
Vrh