Mozda je bezveze, ali ja sam jednom nesto slicno uradio jednom audiju, u Tempu. Ladno su me zagradila 2 automobila, a ja parkiran regularno pod onim nadstresnicama, ali poslednje mesto. Uspem da otvorim jedan auto nekako, izbacim iz brzine, i odguram ga 10 m, ali drugi audi 100, kao casa, nikako. Dosao sam jos sa tetkom, koja je i bolesna, a cekali smo unutra minimum 30 min, samo da platimo.
Skapiram da on nece uskoro, pa sednem u auto i polako u rikverc. Udaram direktno u vozaceva vrata, ali srecom imam kuku. Zapinjem iz sve snage, auto urla, ali dzaba. Hvatam zalet, udaram, ali nista. Pizdim.
Dolazi mali sto skuplja kolica kao da mi pomogne, obzirom da imam 20 cm manje nego sto mi treba da izadjem. On pokusava da me usmeri levo desno, ali ja vec znam, nemogu da prodjem, Hvatam zalet i opet direktno kukom u vrata, zlatnog audija 100.
Ovaj sto me je usmeravao, nista nije rekao, samo je polako otisao. Ja sam nastavio sa svojim napred nazad. Ne znam kako ali posle nekog vremena sam uspeo da izadjem. Mom autu apsolutno nista, a i nije neki auto. Njegov auto VEKIKA rupa nasred vrata, nije probio ali je bas PUNO udubio.
Parkiraj se lepo!