Bas tako, ovo je skola koju nece zaboraviti[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=644243#p644243:4uhp4j7p je napisao(la):Garfild » Sre Jul 31, 2019 10:20 pm[/url]":4uhp4j7p]Naselje mladih ljudi pod kreditima.
Ja sam ziveo oko 30god u naselju Brace Jerkovic i secam se da smo se kao klinci igrali na tim poljima koja su uglavnom bila mocvarna a ostatak je bio pod kukuruzima i nesto malo pod zitom.
Ukratko sve negde tamo od onog Shop and Go'a pa sve dole do potoka treba zaobici u sirokom luku zbog podzemnih voda sto bez velikih investicija i dosta rusenja nikad nece biti reseno znaci pisi propalo. Covek je dole negde pri dnu kupio 20 ari placa i tu napravio viilu od 500000eur, sad je iznajmljuje nekim nesretnim arapima, njih je tamo bar 50 u toj vili i kad prodjes imas utisak kao da je izbio rat i samo sto se ne pripuca. Septicke jame sa vrha tu dole kod te vile nadiru i kad opece sunce taj "mio" miris je naprosto nezaboravan.
Gornji delovi nemaju taj problem ali sami prilazi i neuredjenost dovode vozace do ludila, pa cak ni normalan autobus ne moze gore da izadje vec onaj mini bus izlazi gore a unutra .... ma komedija
Dakle, ovo naselje je klasican primer neuredjene drzave i nepostovanja propisa i zakona. Ako nekome zelite da opisete kroz sta je prosla ova nesretna drzava u proteklih 40god dovedete ga ovde i prosetate
Ovde kvadrat ne vredi ni 500eur, verujte mi na rec