Šta je novo?

Naplata putarine: vinjete, naplatne rampe, TAG uređaji

Ako se dobro secam, i kod mene je bilo slicno. Ja sam karticu dodao direktno preko HACa, jer mi je zabagovao proces registracije preko T4A.
Status na HACu je bio dan-dva "u obradi".
Nakon toga je pisalo da je tag aktivan

Ako se dobro secam, i kod mene je bilo slicno. Ja sam karticu dodao direktno preko HACa, jer mi je zabagovao proces registracije preko T4A.
Status na HACu je bio dan-dva "u obradi".
Nakon toga je pisalo da je tag aktivan

Loše se sećaš. Nije slično, potpuno ie drugi problem. Samo i preko HAC-a se dodaje, ne postoji proces registracije preko T4A, već T4A upućuje na HAC.

Meni je dakle na HAC bilo 15 minuta u obradi (žuto), pa je povezano nakon toga (zeleno). Jutros primetim da je kartica nestala (crveno). Sad sam ponovo prijavio istu karticu i za sad je sve ok (zeleno), ali proveriću opet sutra da vidim da se nije opet zacrvenelo, a kartica nestala. Odgovor od HAC još nisam dobio.

Da T4A upucuje na HAC, i kod mene je tu proces pukao jer mi nije prihvatio visa karticu.
Nakon toga sam otisao direktno na portal HAC, registrovao se(uneo ponovo sve licne podatke) i uneo karticu ponovo. Bilo u obradi dan- dva....
Bilo kako bilo, resio si, sto je najbitnije.

Da T4A upucuje na HAC, i kod mene je tu proces pukao jer mi nije prihvatio visa karticu.
Nakon toga sam otisao direktno na portal HAC, registrovao se(uneo ponovo sve licne podatke) i uneo karticu ponovo. Bilo u obradi dan- dva....
Bilo kako bilo, resio si, sto je najbitnije.

Pitanje da li sam rešio, jer je Visa bila prihvaćena i aktivna juče, a jutros je nestala. Sad sam ponovo istu karticu povezao, i za sad je aktivna - videćemo hoće li ostati tako ili će opet nestati kao jutros. Meni je u obradi bilo 10-15 minuta u oba puta i tako bi i trebalo biti. Čudi me da je kod tebe bilo čak dan-dva.

Tad je bilo problema sa visom, masovno je pucala prijava za njih, ostale kartice su radile. Ko zna sta je bilo.
Meni je tada na T4A status bio "u gresci" za HR.
Mozda unesoh zabunu jer nisam prvi put dobro procitao tvoj post

Očigledno da i dalje ima problema sa Visom. Ja sam inicijalno povezao sa Mastercardom bez ikakvih problema. Sad kad sam hteo da promenim na Visu, javili su se problemi.

Vrh