Šta je novo?

Naplata putarine: vinjete, naplatne rampe, TAG uređaji

Jel moze direkt u Ustanicku, ko je na Enpay, ili mora prvo u Enpay da se "vrati" na prepaid pa onda u Ustanicku?

Ко је ЕНПеј постпејд, мора прво да врати на припејд, па тек онда да иде да Устаничку.
Као што рече Срђан, јефтиније је купити нови таг.

Kad vratiš u prepaid kod enpay ne moraš isključivo u Ustaničku. Možeš i u AMSS, MTS poslovnice, a drugar mi reče da može i na Europetrol pumpama da se prebaci na toll4all.

Jel ti to neko pricao ili si ti licno uradio, posto ja kad sam bio u AMSS rekli mi da moram u Ustanicku.

Lično. Ako ti tag u enpay prebace u prepaid, svejedno je gde ćeš ga prebaciti na toll4all. Samo kada dođeš u AMSS ne spominješ enpay jer se zaposleni zbune i automatski govore da moraš u ustaničku. Samo kažeš hoću ovaj prepaid tag da prebacim na toll4all. I kao što je neko rekao, ne može u svim AMSS i MTS poslovnicama, verovatno ne i na svim europetrol pumpama, već samo one koje su na spisku koji ima na toll4all sajtu. Evo potvrde i sa sajta:
1000008809.png

Kada obicno budu popusti na kupovinu taga? Za vreme sajma automobila?

Do sada je uvek bio neki oblik popusta na sajmu automoblia, samo je bila fora da vazi samo na sajmu(na štandu). Svojevremeno sam moj tag kupio na akciji- 5000rsd tag, sa 5000rsd kredita (pripejd).
Pored toga, ima i drugih akcija nevezano za Puteve. Par stranica unazad neko je okačio da na nekoj od pumpi uz odredjen broj bodova dobijes tag....

Kada obicno budu popusti na kupovinu taga? Za vreme sajma automobila?
Evo kod ovih toll4all tag u pola cene, akcija za black friday. Ali sad oni koliko vidim na sajtu toll4all u Srbiji imaju samo jednu poslovnicu u Subotici. Pretpostavljam da će da naplate poštarinu koja nije više jeftina, pa i nije neki popust.

tag4all.PNG

Evo kod ovih toll4all tag u pola cene, akcija za black friday. Ali sad oni koliko vidim na sajtu toll4all u Srbiji imaju samo jednu poslovnicu u Subotici. Pretpostavljam da će da naplate poštarinu koja nije više jeftina, pa i nije neki popust.

Pogledajte prilog 259203
Da ne bude zabune, ovo je koliko vidim akcija TAG4all, nije isto što i Toll4all(Putevi Srbije)....svakako za prvih 500 porucilaca nude 50%.
Samo vodite racuna, ako nesto drugo porucujete. Neko je pisao da se "opekao" za vinjete sa ovog sajta

Vrh