Na Smederevcu lagano radi displej za stajalište Filipa Klajica, a isto je ukinuto već mesec dana, dok su kod Sava Centra odmah stavili obaveštenje istog danaU bloku 42 su sve raskopali i nigde obavestenja o tome da li je stajaliste ukinuto (zvanicno nije) a busevi ne staju... Stvarno nemaju mozga
jel glasna najava kao u higerima?3535 je prvi BMC na koji sam naletao da ima kompletnu najavu stajališta. Zvučnu i preko displeja. Linija 17 je u pitanju.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Jeste. Prilično je glasno. Rade sva 4 zvučnika koja se nalaze pored svakih vrata. Glasno i jasno.jel glasna najava kao u higerima?
čini mi se da su se iz bus logic-a ubrzali.Jeste. Prilično je glasno. Rade sva 4 zvučnika koja se nalaze pored svakih vrata. Glasno i jasno.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Јел може линк ка томе?Не могу наћи.Jel neko isprobao ovaj novi ticketing sistem na online.bgnaplata? Pokreće se slanjem prijave kroz aplikaciju.
Pogledajte prilog 201103
Može da se prati status svake prijave i evo i dokaza da niko ovo nije ni do sad gledao, a verovatno ni neće. Nedelju dana kasnije, niko nije preuzeo case:
Pogledajte prilog 201104
Koja je poenta slanja prijave?
Naravno. https://online.bgnaplata.rs/CrmCaseControllerЈел
Јел може линк ка томе?Не могу наћи.
Jel neko isprobao ovaj novi ticketing sistem na online.bgnaplata? Pokreće se slanjem prijave kroz aplikaciju.
Pogledajte prilog 201103
Može da se prati status svake prijave i evo i dokaza da niko ovo nije ni do sad gledao, a verovatno ni neće. Nedelju dana kasnije, niko nije preuzeo case:
Pogledajte prilog 201104
Koja je poenta slanja prijave?
I ništa nakon toga verovatnoPogledajte prilog 201114 Meni stigao odgovor 27.5. prijavu sam poslao 11.4. Kratko im je trebalo hahahahahahah.