Šta je novo?

Muuusic

Izvini bata Voxe, od svih pomenutih mesta sam u Dolovu imao kratkotrajnu avanturu... i jos je rucak bio odlican :) (mmm, mladi krompirici...)

Tako je Vokse, nemoj biti lažno skroman 😎

Nego da uplovimo i u ovu noć sa nekim starim dobrim hitovima za one malobrojne koji noću vole da prizivaju stara dobra sećanja na ranu mladost 😄

Zaboravio sam da ova pesma postoji.. i čujem je u teretani.. mnogo dobra, šta li je sa Majom..

Oh kakav si romantik 😄 Dance romantik...

Taman pomisliš da sve znaš o nekom odavde onda te još nešto iznenadi 😄

Nikad neću zaboraviti Žiku iz rimskog, kaže "lepa, mlada, lepo peva, šta će joj onaj Čeda Čvorak", pa krene da se krsti 😄 u pravu je, al je smešno što je on pratio estradu pa se na predavanjima osvrtao na svašta nešto...

Pa i profesori su živi ljudi, što ti je čudno što je Žika pratio estradu? :)

Hehe pa jesu naravno, nego se osvrtao na predavanjima stalno, pa imitirao Boška Jakovljevića kako se klati dok stoji i priča, pa šta je bilo juče na Beoviziji... ko je šta obukao 😄 za plakanje, duhovit je on bio a i solidna predavanja, držala su pažnju...

Jeste bio duhovit, imao je neke doskočice stalno, sećam se kad je ismevao naziv "Kukuriku koalicije" u Hrvatskoj, kad je Milanović postao premijer 2011.. da, tad sam bio prva godina..au, al vreme leti..Žika posle postao Vučićev obožavalac, a možda je uvek i bio..

2019. je bila jedna od najjačih godina kad je eurosong u pitanju... 🙂

Moga bih da nižem pesme do sutra 😛

Ali staviću samo dve pesme za koje sam glasao te godine 😋 jedna je dark, a druga pop, totalno različite, a zajedničko im je muški falset u refrenu. Što me jako radi, pogotovo kad vidiš džina od muškarca a izvuče tu tananu visinu, al ne pun glas nego da vrišti ili ciči... 😈😄 Ne znam odakle mu... Taj kontrast me uvek impresionirao i veliki vokalni raspon...

Ево једна пригодна песма за ово кишно јутро :)

Evo latentni da ti objasnim @centarfor da prosto nismo jedno za drugo... moraš da nastaviš dalje...

Da s nekim drugim smiriš malo te rasplamsale hormone kad već sa ženama ne ide... 😄

To dizanje ruke na sebe, bolje metak i slično, o čemu govoriš, to neću ni da čujem... 😑 Znači suoči se i guraj dalje! Nikakav pesimizam neću kod tebe, latentni..

Vrh