Šta je novo?

Moravski koridor E-761 (Pojate - Preljina)

Ovo je izgleda proširenje firme Vs Energy koja izvodi betonske radove na nekim delovima autoputa(levo je postojeći, već izgrađeni deo). A može da bude i deo Nikolić Mostogradnje:)
Na fotografiji objekat sa leve strane je kolektor - prečistač otpadnih voda. Jedino ako se ne gradi neko postrojenje u vezi sa tim

Poslednja izmena:

Ovo je izgleda proširenje firme Vs Energy koja izvodi betonske radove na nekim delovima autoputa(levo je postojeći, već izgrađeni deo). A može da bude i deo Nikolić Mostogradnje:)
Na fotografiji objekat sa leve strane je kolektor - prečistač otpadnih voda. Jedino ako se ne gradi neko postrojenje u vezi sa tim
Pre ce biti da je precistac, tj prosirenje postojeceg precistaca. Projekti se rade vec vise od 10 godina, izgleda da je konacno dosao red na realizaciju.
PPOV Kraljevo Veolia
PPOV Kraljevo Ekapija

Poslednja izmena:
Vrba jesenas, a Adrani maj, jun naredne, ipak je fokus na Vrbi
Nece mi nikada biti jasno sto posle Krusevca nisu radili do Adrana gde je bukvalno najaci saobracaj. Nemam nista protiv V. Banje i Vrbe ali se saobracaj nemoze uporediti. Sta se tu desavalo ko je lobirao, sto nisu otkupili zemljišta mnogo ranije nece mi nikada biti jasno.

Nece mi nikada biti jasno sto posle Krusevca nisu radili do Adrana gde je bukvalno najaci saobracaj. Nemam nista protiv V. Banje i Vrbe ali se saobracaj nemoze uporediti. Sta se tu desavalo ko je lobirao, sto nisu otkupili zemljišta mnogo ranije nece mi nikada biti jasno.
Bile su blokade u Mojsinju skoro godinu dana.

Zaklopača, petlja Vrba. Nadvožnjak preko drž. puta KV-KV
Screenshot_2025-07-12-20-03-05-090_com.viber.voip-edit.jpg
Screenshot_2025-07-12-20-02-44-519_com.viber.voip-edit.jpg
Screenshot_2025-07-12-20-02-16-608_com.viber.voip-edit.jpg

Колико мислите да може да буде завршено од деонице Адрани-Прељина до краја године? Предпостављам да не постоји могућност за делимично пуштање те деонице јер петља Мрчајевци се не гради сада

Poslednja izmena:
Колико мислите да може да буде завршено од деонице Адрани-Прељина до краја године? Предпостављам да не постоји могућност за делимично пуштање те деонице јер петља Мрчајевци се не гради сада
Nije moguće zato što ne postoji petlja u Mrčajevcima, barem ne za sada.

А колико је, по слободној процени завршено радова од Адрана до Прељине, под тим мислим да 100 % подразумева 3 слоја асфалта у оба смера, ограде, букобране итд.? Да ли је то ближе 50% или можда 75% ?

Vrh